2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 184587 بازدید | 794 پست
اون دوتا بچه پس از کجا اومدن ،؟ زنش حضرت مریمه ؟😂😂😂

اون موقعی که چیز میشده رو جزو زندگی نمیدونسته حتما😂😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهشاً پیش از ریپلای بر روی کامنت بنده، از درستی "عقل" و به کارگیری "خِرَد" خویش، اطمینان حاصل فرمائید. با تشکر از انسانیت شما!♡

چقدررر کصافته بیشعور لجن 

اسی چقدر خوب که رفت شانست خدا روتو بوسید 

چهارتا فحش بهش بده بعدشم بلاکش کن و بگو یبار دیگه پیام بدی زندگیتو بهم میریزم

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم هیچ جوابی نده بلاک کن الان تو بدترین فحش ها رو هم بدی اون واسش مهم نیستبی محلی بیشتر میسوزونش ...

دقیقاااا.  اینجور وقتا سین زدن و بعد بلاک از هر فحشی جذابتره.  ینی ارزش جوابم نداشته

دقیقا خانومی کردن کجا و معشوقه یه مرد متاهل شدن کجا! 🤮 این عوضی نه درکی از ازدواج و تعهد داره نه ...

امیدوارم یه روزی برسه هیچ ادم خیانت کاری چه زن چه مرد نباشه

وا قعا دنیا رو به گند کشیدن

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

برگشتم خونه و با یه پیام بلند بالایی مواجه شدم که بخوام خلاصش کنم این میشد که تو خیلی خوبی و من لیاق ...

برگرد بهش بگو گمشو از زندگیم بیرون مرتیکه پفیوز 

خیلی دیگه شانس بیاری اسکرین پیاماتو واسه زنتو خانوادش نفرستم پس ص...تیر

یاد شوهرخودم افتادم ک بااکس قدیمیش درارتباط بودم همیشه اون زن رو نفرین میکنم شوهرمم دست میکشید اون ک ...

اگه اشکالی نداره جواب بده 

الان که جدا شدی حالت خوبه؟ تونستی اون شبا و اون گریه هاتو فراموش کنی؟

چقدررر کصافته بیشعور لجن اسی چقدر خوب که رفت شانست خدا روتو بوسید چهارتا فحش بهش بده بعدشم بلاکش کن ...

چقدرم اینجور ادما زبون بازن تا بقیه رو خر کنن

خاک تو سرا

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»