2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 180020 بازدید | 783 پست
پیامش👇🏻سلام عزیزدل(اسم خودشو گفته) خوبی؟ کارات خوب پیش میره؟ نمیدونی چقدر دلم برات تنگ شده😔 الان ...

گوووووه میخوره باباااا میخواد ببینه میتونه ازت سواستفاده جنسی کنه یا نه دوست داشتنش و اینام دروغه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.من تازه خوندم.این داستان چند تا نکته داشت.اینکه مردی ک اینقدر تابلو جلو همه ب یک دختر توجه می‌کنه تا همه بفهمند واقعی نیست احساسش فقط می‌خاست کلاس بده بخودش بگه همچین دختری بامن بوده ومن نخاستمش.دوم اینکه درسته خدا این سختی رو  ب اسی دادولی عوضش درایتش بااین تجربه رفت بالا و خودساخته شد.خیلی کارت عالی بود اسی

قبلا من تو یه آمورزشگاهی درس میدادم این اقایx هم اونجا و یه آموزشگاه دیگه هم کلاس داشت ولی بیشتر وقت ...

الان فقط عصبی هستی ازش بابت رفتار اون موقعش یا پیام دادن الانش

یا خداییش دلتم شکست ازش و ناراحتی؟

insta :  amiiid619

من چون تو اطرافم ندیدم برام عجیب بود..

پدر مادر ها رگ خواب بچه هاشون را بلدن 

با گریه زاری

التماس

تعریف زیاد از طرف و بدی گفتن از طرف دیگه

با اق والدین

با دروغ راست کردن

کلی راه است 

یه خانواده ی دیگه که این کار را کردند خانواده ی شوهرن ۴ تا پسر دارن هیچ کدوم با اون که میخواستن ازدواج نکردند چون پدر مادرش نگذاشتن

یه بار به جاریهام گفتم اگر پسرها با هر کی دلشون میخواست ازدواج میکردند ما هیچ کدوم حالا اینجا نبودیم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
پیامش👇🏻سلام عزیزدل(اسم خودشو گفته) خوبی؟ کارات خوب پیش میره؟ نمیدونی چقدر دلم برات تنگ شده😔 الان ...

بگو اره ارواح ننت 😑 بگو جوری که تومیگی انگارقرار بود همسر شاهزاده بشم. اون تو رو نخواست حق نداری بهش محل بدی و جوابشوبدی. فرض کن شوهرت با دختری پیام میدادمیگفتی خیانت کرد.نباید به مردی که از همون اول نخواستت جواب بدی. الانم فقط توروواسه خونه خالی میخواد زنشو بچشو مادرشو بیشتر از همه کس دوست داره 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

خب ببین

همه توضیحات و پیامشم‌ خوندم

چندتا فحش زیبا از جمله: کثافت نامرد یا هرچیز بهتر و بدتری که دوست داری بهش بده

بعد از پیاماش اسکرین بگیر بلاکش کن

اگه اهل تلافی و انتقام و کینه نیست تونستی تلاشتو‌ بکن شماره زنشو پیدا کن براش بفرست اون زن حق داره بدونه با چه اشغالی زندگی میکنه

از ازدواج حالم بهم میخوره:)

یادمه یکی از اشناها 

داشت حرف میزد میخندید من شنیدم

میگفت زنش ک رفت واسه کاری

این واسه هررر دختری ک ی زمانی میشناخته پیام داده

و با بعضیاسر صحبت باز شده

کلا جدی نگیرین دخترا