2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤦‍♀️😂۲۱ سالشه خرس گنده شده ولی خواستگار ندارهبه شدت دختر خوبیه اگه یوقت با شوهرم بحثم شه سریع می ...

بابا سنی نداره که😂😂😂 ولی خوش به سعادتت کاش خواهرشوهر منم اینطوری بود 

ما دخالت نمیکنیم ادم حوصله خودشم نداره چ برسع ب عروس من طبقه بالامون میشینن عید ب عید میرم خونشون اونا همیشه میان پیشمون بقول ننم انقد سنگین برو بیا وقتی رفتی جلو پات گوسفکد قربونی کنن

من همیشه بیادت میمونم ...

من انقد مادرشوهرم دخالت کرد شوهرم قطع رابطه کرد باهاشون چند ساله

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بله 

من خواهرشوهرام خدایی با زندگیم کاری ندارن مث خواهرن

خودمم خواهرشوهرم با ابجیم برام فرقی ندارن

مامانم مادرشوهره چند ماه یه بارم نمیره خونه داداشم 

همیشه میگه ادم باید احترام خودشو داشته باشه

خواهر شوهر ندارممادرشوهرم هم در کل کاری به زندگی بچه هاش نداره.یه جورایی خنثی

منم چند تا خواهرشوهر دارم مادرشوهرمم کاری نداره

کلا سه تا دختریم هر سه هم خواهرشوهر داریم مادرشوهرهای خوبی داریم ولی دیدم کسی دختر نداره اذیت میکنه همش به ذاته

اصلا ربطی به خواهرشوهر داشتن نداره والا ما خودمون هم خواهرشوهر محسوب میشیم 

خواهر شوهر ندارممادرشوهرم هم در کل کاری به زندگی بچه هاش نداره.یه جورایی خنثی

کلا سه تا دختریم هر سه هم خواهرشوهر داریم مادرشوهرهای خوبی داریم ولی دیدم کسی دختر نداره اذیت میکنه همش به ذاته

اصلا ربطی به خواهرشوهر داشتن نداره والا ما خودمون هم خواهرشوهر محسوب میشیم 

چون دختر نداره،اذیت نمیکنه

اصلا ربطی به خواهرشوهر داشتن نداره والا ما خودمون هم خواهرشوهر محسوب میشیم مگه از فضا اومده؟؟خود عروسا از اون طرف خواهرشوهر محسوب میشن