shydalosin مدیر عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 184 عنوان مادرشوهر و خواهرشوهر | مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 40 پست به نظرتون کسی هست که خواهرشوهر و مادرشوهر خوبی که تو زندگیش دخالت نکنن داشته باشه؟ 1403/10/18 | 23:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shydalosin مدیر استارتر عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 184 خیلی اذیت میکرد.مثلا من از سر کار میومدم ،خسته،بچه کوچیکش رو میفرستاد خونه ما.تا راحت باشه.من نبودم ... عجب واقعا که
shydalosin مدیر استارتر عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 184 🤣🤦♀️😂۲۱ سالشه خرس گنده شده ولی خواستگار ندارهبه شدت دختر خوبیه اگه یوقت با شوهرم بحثم شه سریع می ... بابا سنی نداره که😂😂😂 ولی خوش به سعادتت کاش خواهرشوهر منم اینطوری بود
سنجد_فلفلی عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 266 ما دخالت نمیکنیم ادم حوصله خودشم نداره چ برسع ب عروس من طبقه بالامون میشینن عید ب عید میرم خونشون اونا همیشه میان پیشمون بقول ننم انقد سنگین برو بیا وقتی رفتی جلو پات گوسفکد قربونی کنن من همیشه بیادت میمونم ...
ayda1383 عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 2611 من انقد مادرشوهرم دخالت کرد شوهرم قطع رابطه کرد باهاشون چند ساله • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . •
maryka67 عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 4060 بله من خواهرشوهرام خدایی با زندگیم کاری ندارن مث خواهرنخودمم خواهرشوهرم با ابجیم برام فرقی ندارنمامانم مادرشوهره چند ماه یه بارم نمیره خونه داداشم همیشه میگه ادم باید احترام خودشو داشته باشه
مارشمالو_رنگی عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1952 بابا سنی نداره که😂😂😂 ولی خوش به سعادتت کاش خواهرشوهر منم اینطوری بود ارع ولی خودش دوس داره شوهر کنههههفداتشم گلم قابل نداره بیا ببرش برا خودت🤣 متاهل🧸
elsamaman عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 195 خواهر شوهر ندارممادرشوهرم هم در کل کاری به زندگی بچه هاش نداره.یه جورایی خنثی منم چند تا خواهرشوهر دارم مادرشوهرمم کاری ندارهکلا سه تا دختریم هر سه هم خواهرشوهر داریم مادرشوهرهای خوبی داریم ولی دیدم کسی دختر نداره اذیت میکنه همش به ذاتهاصلا ربطی به خواهرشوهر داشتن نداره والا ما خودمون هم خواهرشوهر محسوب میشیم
elsamaman عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 195 خواهر شوهر ندارممادرشوهرم هم در کل کاری به زندگی بچه هاش نداره.یه جورایی خنثی منم چند تا خواهرشوهر دارم مادرشوهرمم کاری ندارهکلا سه تا دختریم هر سه هم خواهرشوهر داریم مادرشوهرهای خوبی داریم ولی دیدم کسی دختر نداره اذیت میکنه همش به ذاتهاصلا ربطی به خواهرشوهر داشتن نداره والا ما خودمون هم خواهرشوهر محسوب میشیم
elsamaman عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 195 چون دختر نداره،اذیت نمیکنه منم چند تا خواهرشوهر دارم مادرشوهرمم کاری ندارهکلا سه تا دختریم هر سه هم خواهرشوهر داریم مادرشوهرهای خوبی داریم ولی دیدم کسی دختر نداره اذیت میکنه همش به ذاتهاصلا ربطی به خواهرشوهر داشتن نداره والا ما خودمون هم خواهرشوهر محسوب میشیم مگه از فضا اومده؟؟خود عروسا از اون طرف خواهرشوهر محسوب میشن