2777
2789
رفتارشون با شما چطوره؟ اگه دعوت کردن و اینا باشه به شما زنگ‌ میزنن یا شوهرتون؟

نه به شوهرم زنگ میزنن.منم 14ساله ازدواج کردم 14بار زنگ نزدم.رفتارشون خوبه چون من کل کل نمیکنم و بیشتر خودمو زدم به کوچه علی چپ.بخوای با خانواده شوهر یکی به دو کنی ولت نمیکنن همش میگم حق با شماست و کار خودمو میکنم

ششمین کاربری 😒

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا خدا چیکار میکرد ینی؟

خیلی اذیت میکرد.مثلا من از سر کار میومدم ،خسته،بچه کوچیکش رو می‌فرستاد خونه ما.تا راحت باشه.

من نبودم ،میومد خونم ،مانتو مو میبرد.

دعوا درست میکرد و......

حس میکنم خواهرشوهرم خیلی وابسته ست به شوهرم هی بهش پیام میده زنگ میزنه اونموقع که نامزد بودیم هر بار بیرون میرفتیم زنگ میزد و چیزای بیخودی میگفت صبر نمیکرد داداشش تا داداشش یه ساعت دیگه بره خونه بعد باهاش حرف بزنه الانم کمتر شده ولی بازم...

نه به شوهرم زنگ میزنن.منم 14ساله ازدواج کردم 14بار زنگ نزدم.رفتارشون خوبه چون من کل کل نمیکنم و بیشت ...

اره درسته ولی میدونید آدم واقعا یه چیزایی زو میبینه خیلی ناراحت میشه خب مثلا یه چیزی به شوهرم میگه بعد هی بهش تاکید میکنه به فلانی (اسم منو میگه) نگیا 

نمیدونم ولی از نوشتت اینو برداشت کردم😂

🤣🤦‍♀️😂

۲۱ سالشه خرس گنده شده ولی خواستگار نداره

به شدت دختر خوبیه اگه یوقت با شوهرم بحثم شه سریع میره به مادرشوهرم میگه فلانی خیلی پرو شده یچیزی بهش بگو🤣🤦‍♀️

متاهل🧸