2777
2789
عنوان

خانما ی سوال دارم روم نمیشه توی عنوان بگم🔞❌

| مشاهده متن کامل بحث + 2749 بازدید | 90 پست
عزززززیزم خدا نگه داره براتدیگه چه میشه کردما ۴ ماه صیغه بودیم با هم به قدری این پسر خوب و مهربون بو ...

ببین عزیزم دلم خیلی شکسته.باکسی زندگی کنی هیچیتووو نخواد فقط دسپختت و‌بخواد و اغوشتو.شاید خیلی از خانما بگن اینکه خیلی خوبه ولی باورکن همه چیز ر ا ب ط ه نیست منم نیاز ب خندیدن و حرف زدن دارم ک بتونم کنارش باشم در طول روز بدش از تماس فیزیکی میاد موقع ورود ب خونه باهاش دست میدم اون دست نمیده میگه برو کنار....

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جلوی شوهرت زیاد با بچه ها بحث نکن یکم هم قرتی بازی بیار تو حرف زدنت مثلا وقتی میخوای سلام کنی بگو سل ...

شما بیشتر برامون بگین (:

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
طول روز مثلا سر کاره همینارو ک تو دلته با احترام و منطقی براش پیامک کن

پیامک کردم.نامه نوشتم.قهر کردم اشتی کردم با محبت گفتم بدون محبت گفتم میگه توو عقل نداری من دوست دارم چرا الکی حاشیه میسازی زندگیت کن...

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
شاید اونم اینطوری استرس و عصاب خوردی های روزش و میتونه تخلیه کنه به هرحال شما که میخوای یه عمری باها ...

بازم بگو ب حرفات خیلی احتیاج دارم...

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

اسی محبتش تو رفتاره شاید ؟مثلا تو کارا خونه کمکت کنه،هدیه بگیره ،نمیدونم شاید کلامی نیست محبتش،من همسرم تو رفتار بیشتر هست محبتش،خیلی ها اینجورن،چه زن چه مرد مثلا مامانم با رفتار محبتش نشون میده مثلا هدیه و پول و ...مرحوم پدرم کلانی خیلی محبت داشتن ،نمیدونم ،بنظرم ببین تیپ شخصیتش چجوریه

پول تو جیبی یا کادو یا بیرون غذا بخورین چیکار میکنه کلا از اول ازدواج چطور بوده از این نظرا و الان چ ...

پول تو جیبی بهم میده.میریم رستوران حرف نمیزنه بدشم میاد تو حرف بزنی میگه غذات بخور بسه.کادو فقط پول میده تبریک هم نمیگه ن زبونی نه مجازی.از اول ازدواج تا ب الان همین بوده و هست

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
مدام داخل گوشی تلگرام اخبار میخونه.و اگر اگر اگر دلش خواست با ما حرف میزنه.خسته شدم از بی محبتی.میگم ...

خب وقتی می بینی هرکاری میکنی بازم رفتارش عوض نمیشه دفعه بعدی رابطه نداشته باش تا اونم بفهمه احساست جدی هست یه فکری بکنه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

پول تو جیبی بهم میده.میریم رستوران حرف نمیزنه بدشم میاد تو حرف بزنی میگه غذات بخور بسه.کادو فقط پول ...

خب پ دوستت داره ولی از بحث و نق و غر بدش میاد در کل هیلی درونگراس

ایتتارو ک تیپ شخصیتیش وطوره رو باید قبل ازدواج میپرسیدین دیگ

خب وقتی می بینی هرکاری میکنی بازم رفتارش عوض نمیشه دفعه بعدی رابطه نداشته باش تا اونم بفهمه احساست ج ...

جنگ‌ راه میندازه جنگ اعصاب باهات خیلی اوضاع بد میشه منم ادم بی روحی شدم از بس زده تو ذوقم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد