2777
2789
عنوان

خانما ی سوال دارم روم نمیشه توی عنوان بگم🔞❌

| مشاهده متن کامل بحث + 2833 بازدید | 90 پست

هر انسانی یه اخلاق خاصی برای خودش داره 

اینم این طوری دیگه 

چاره ای نداری 

البته این رو هم مطمئنم 

آقایون تا عاشق همسرشون نباشن 

نمی تونن رابطه برقرار کنن 

یعنی رابطه نشونه ی عشق و علاقه س به خانمشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی محبتش تو رفتاره شاید ؟مثلا تو کارا خونه کمکت کنه،هدیه بگیره ،نمیدونم شاید کلامی نیست محبتش،من هم ...

نمیدونم‌بخدا چطوریه عجیبه خیلی ادم پیچیده ای.از بدن زنای دیگه میگه حالم بهم میخوره ک بخوان نزدیکم بشن.یا باهام حرف بزنن از دست کسی هم زیاد خوشش نمیاد غذا بخوره.بشدت ادم بد اخلاق و عصبی هست

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
خب پ دوستت داره ولی از بحث و نق و غر بدش میاد در کل هیلی درونگراسایتتارو ک تیپ شخصیتیش وطوره رو باید ...

چندسال دورا دور باهم در ارتباط بودیم چیز زیادی ازش نمیدونستم ک‌در زندگی ادم چطوریه اخلاق های پیچیده ای داره ک ادم دلش میخواد بمیره

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
نمیدونم‌بخدا چطوریه عجیبه خیلی ادم پیچیده ای.از بدن زنای دیگه میگه حالم بهم میخوره ک بخوان نزدیکم بش ...

خوش هیکلی اسی؟

ولی دوستت نداشت نزدیکت نمیشد

شاید هرکاری هم کرده تو باز خانومی کردی خوبی کردی بهش نیازشم ک برطرف میکنی در خودش نمی بینه خودشو تغییر بده

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اسی هیچی تو جهان هستی تصادفی نیست ،منم اتفاقی اومدم تاپیکت شما ،تو تلگرام اگه داری ی سر بزن به ی کانال به اسم موج آرامش مینا جهانبخش،اینقدر عالیه که نگو،این خانوم استاد دانشگاه، نویسنده کتاب و استاد هستن تو زمینه ی روابط،با ی مبلغ جزئی میتونی تو کانال خودشناسی ایشون عضو بشی ،پارسال من ۹۹ هزار دادم ولی میلیونی ارزش داره ،الانم همینه بنظرم ،پر از مراقبه و پاکسازی و پرسش وپاسخ ،دیگه بعد که راه افتادی میتونی بیشتر یاد بگیری و زندگیت تغییر میکنه مطمئن باش،با ذکر تاریخ واسم کاربرا میان اعلام نتایج مثبت میکنن،مشکلاتی دارن بعضیا واقعا سخت ،مثل همسرش رفته بوده ،نمیدونم خرجی نمیداده هووو ی عالمه ولی بعد از انجام تکنیکها چقدر زندگیشون باز شدهو مشکلات به لطف خداوند حل سده ،برو ببین ضرر نداره

اسی اگه عضو بشی که ایشالا قسمت وروزیت باشه واسه منم دعا کن دندونم جراحی کردم الانم درد میکنه ولی دلم نیومد راهنماییت نکنم 🥰دندونم درد میکنه ،استاد میناجهانبخش عالیه بخدا تبلیغ نیست ،فقط آگاهی محضه خیلی باسواد و تکنیک‌های عالی داره

خوش هیکلی اسی؟ولی دوستت نداشت نزدیکت نمیشدشاید هرکاری هم کرده تو باز خانومی کردی خوبی کردی بهش نیازش ...

هیکلم خوبه ولی ن اونقدری ک خیره کننده باشه.اره هرکاری کرده من بخاطر بچه هام‌ کوتاه اومدم و دهن ب دهنش نشدم ولی جوابش رو دادم نزاشتمش بی جواب.اما هیچی روش تاثییر نداره.دلم هیچ‌چیز شو نمیخواد جز لحظات اروم 

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
اسی اگه عضو بشی که ایشالا قسمت وروزیت باشه واسه منم دعا کن دندونم جراحی کردم الانم درد میکنه ولی دلم ...

ممنون عزیزم حرفات مرحمی شدم برای دل شکسته م.از محبتت سپاس گذارم♥️😘

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
ببین عزیزم دلم خیلی شکسته.باکسی زندگی کنی هیچیتووو نخواد فقط دسپختت و‌بخواد و اغوشتو.شاید خیلی از خا ...

شوهر منم خیلی کم پیش میاد تو خونه صحبت کنه

فقط وقتی از سرکار میاد میپرسه چه خبر

تموم شد و رفت

من باید باهاش صحبت کنم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
شوهر منم خیلی کم پیش میاد تو خونه صحبت کنهفقط وقتی از سرکار میاد میپرسه چه خبرتموم شد و رفتمن باید ب ...

خدا ب دوتاتون سلامتی بده در کنار هم خوشبخت بشید

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
خدا ب دوتاتون سلامتی بده در کنار هم خوشبخت بشید

فدات شم عزیزم

خیلی کم‌ پیش میاد حرف بزنه ولی وقتی هم میزنه آدمو یه جوری نیش میزنه که اشکت در میاد

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨