خانمای متاهل ک بیشتر از ۱۰سال از زندگی زناشویتون گذشته کمی راهنماییم کنید شوهر من در طول شبانه روز باهام حرف نمیزنه و بگو بخندی نداره ولی مدام دنبال رابطه س و از نظر جنسی بشدت ب من وابسته س ولی برای حرف زدن و وقت گذروندن نه حتی جواب سلامم رو نمیده نمیدونم چکار کنم خیلی عصبیم و دچارسردرگمی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی محبتش تو رفتاره شاید ؟مثلا تو کارا خونه کمکت کنه،هدیه بگیره ،نمیدونم شاید کلامی نیست محبتش،من هم ...
نمیدونمبخدا چطوریه عجیبه خیلی ادم پیچیده ای.از بدن زنای دیگه میگه حالم بهم میخوره ک بخوان نزدیکم بشن.یا باهام حرف بزنن از دست کسی هم زیاد خوشش نمیاد غذا بخوره.بشدت ادم بد اخلاق و عصبی هست
نمیدونمبخدا چطوریه عجیبه خیلی ادم پیچیده ای.از بدن زنای دیگه میگه حالم بهم میخوره ک بخوان نزدیکم بش ...
خوش هیکلی اسی؟
ولی دوستت نداشت نزدیکت نمیشد
شاید هرکاری هم کرده تو باز خانومی کردی خوبی کردی بهش نیازشم ک برطرف میکنی در خودش نمی بینه خودشو تغییر بده
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
اسی هیچی تو جهان هستی تصادفی نیست ،منم اتفاقی اومدم تاپیکت شما ،تو تلگرام اگه داری ی سر بزن به ی کانال به اسم موج آرامش مینا جهانبخش،اینقدر عالیه که نگو،این خانوم استاد دانشگاه، نویسنده کتاب و استاد هستن تو زمینه ی روابط،با ی مبلغ جزئی میتونی تو کانال خودشناسی ایشون عضو بشی ،پارسال من ۹۹ هزار دادم ولی میلیونی ارزش داره ،الانم همینه بنظرم ،پر از مراقبه و پاکسازی و پرسش وپاسخ ،دیگه بعد که راه افتادی میتونی بیشتر یاد بگیری و زندگیت تغییر میکنه مطمئن باش،با ذکر تاریخ واسم کاربرا میان اعلام نتایج مثبت میکنن،مشکلاتی دارن بعضیا واقعا سخت ،مثل همسرش رفته بوده ،نمیدونم خرجی نمیداده هووو ی عالمه ولی بعد از انجام تکنیکها چقدر زندگیشون باز شدهو مشکلات به لطف خداوند حل سده ،برو ببین ضرر نداره
خوش هیکلی اسی؟ولی دوستت نداشت نزدیکت نمیشدشاید هرکاری هم کرده تو باز خانومی کردی خوبی کردی بهش نیازش ...
هیکلم خوبه ولی ن اونقدری ک خیره کننده باشه.اره هرکاری کرده من بخاطر بچه هام کوتاه اومدم و دهن ب دهنش نشدم ولی جوابش رو دادم نزاشتمش بی جواب.اما هیچی روش تاثییر نداره.دلم هیچچیز شو نمیخواد جز لحظات اروم
ببین عزیزم دلم خیلی شکسته.باکسی زندگی کنی هیچیتووو نخواد فقط دسپختت وبخواد و اغوشتو.شاید خیلی از خا ...
شوهر منم خیلی کم پیش میاد تو خونه صحبت کنه
فقط وقتی از سرکار میاد میپرسه چه خبر
تموم شد و رفت
من باید باهاش صحبت کنم
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
خیلی کم پیش میاد حرف بزنه ولی وقتی هم میزنه آدمو یه جوری نیش میزنه که اشکت در میاد
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨