2777
2789
عنوان

خانما ی سوال دارم روم نمیشه توی عنوان بگم🔞❌

| مشاهده متن کامل بحث + 2833 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۱۰ ساله ازدواج کردم

با هم خوبیم ولی یهو مودش عوض میشه

مثلا دیروز خیلی اوکی بودیم با هم با پسرم رفتن اُپارک تو راه برگشت بهم زنگ زد عادی صحبت کردیم بعد اینکه اومد خونه برام قیافه گرفت و به زور جوابمو میداد

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
بله هم ب ارومی هم بحث ولی عصبی تر میشه

بعد تموم شدن رابطه با حس خوب خودت به ی بهانی صحبت کن معاشرت کن بگو خواسته ها تو

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

من که توی همچین رابطه ای اصلا حس خوبی نمی‌گیرم شما هم به ایشون بگو تا وقتی باهام درست و حسابی صحبت ن ...

خیلی گفتم ولی بیشتر باعث سکوتش میشه فقط وووو فقطططط من نقش رابطه رو‌ توی زندگیش دارم.همین

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
اسی جان ایشون مزاجش گرمه ودرونگراست

واقعا؟ولی من خیلی دوس دارم حرف بزنیم باهم وقت بگذرونیم همیشه ساکته و حرفی برای زدن نداره برعکس بشدت بشدت وابسته منه اگر پیشش نخوابم یا نذارم باهام‌رابطه بگیره توی خونمون جنگ و غوغا میشه خیلی بد نیشه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
غر به شوهرم نمیزنم‌ولی ب بچه هام اره مدام سر و صدا هست

جلوی شوهرت زیاد با بچه ها بحث نکن 

یکم هم قرتی بازی بیار تو حرف زدنت مثلا وقتی میخوای سلام کنی 

بگو سلااااام شوهر عزیزم خسته نباشی

توام کوتاه حرف بزن اما قشنگ حرف بزن با قر حرف بزن ، کلمات قشنگ استفاده کن . 

کم کم زیادش کن اما هروقت حس کردی بی حوصله هست چیزی نگو

بعد تموم شدن رابطه با حس خوب خودت به ی بهانی صحبت کن معاشرت کن بگو خواسته ها تو

بازم میگه ساکت شو میخوام بخوابم حال خوبم رو خراب نکن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد