2777
2789
عنوان

شوهرم دیوونه شده بیاین ترخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 4036 بازدید | 183 پست
گفت طلاقت میدم فقط یه نگاه سرد بهش بکن. التماسشم نکن وگرنه بعدا میگه میخواستم طلاقت بدم خودت نزاشتی ...

نمیدونم قرار چکار کنه نمیفهمم باید چکار کنم

میترسم برم آلام تو اتاق پیشش بگه هان چیشد دیدی حق با من بود پس دفعه اخرت به مادرم حرف میزنی.

از اونطرف میترسم کش پیدا کنه و بچم اذیت شه

هم دلم میخاد یکم تنبیه شه. خودش بیاد سمتم هم میترسم این قهر آخر باشه

من فوبیای رها شدگی دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم عزیزم.یه حرفی بوده یه بحثی بوده هر دو هم الان ناراحت هستن باید این دوستمون کوتاه بیاد چون شرو ...

درسته حرف من هم همینه این مشکل ربطی به خیانت و چیزای دیگه نداشته فقط مربوط به رفتار و گفتار امشبشون بوده کوتاه بیاد درست میشه انشاالله توی نی نی سایت سریع واسه هم نسخه پیچیدن زندگی‌ها رو خراب میکنه

مممنونم مهربون.ولی من خوابم نمی‌بره دوست دارم برم پیشش میترسم

برو پیشش الکی بگو فلان جامو زدی خیلی درد میکنه یا بگو منو ببر بیمارستان یا برو پیشش بگو اونطوری رفتار کردی ترس پیدا کردم خوابم نمیبره با شیطونی کن 😁جوابه بخدا

فکنم خیلی زشتم

نیستی عزیزم مطمین باش واین روبدون دوسه سال اول ازدواج برای مردها شاید زیبایی مهم باشه ولی چند سال که بگذره مردها عاشق رفتار و گفتار خانمشون میشن دیدم تو اطرافم پسرای خوشکلی که به اجبار همسرای پایینتر گیرشون اومده ولی بعداز چند سال بخاطر اخلاق خانم برای زنشون میمیرن وعاشقش میشن وعکسش روهم دیدم که مرداشون ارزومیکنن کاش خانممون زشت بود ولی اخلاق داشت من بواسطه کارم خیلی با خانواده‌ها در ارتباطم وهمه حرفام از روی تجربس عزیزم