2777
2789
عنوان

شوهرم دیوونه شده بیاین ترخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 3288 بازدید | 176 پست
چجوری زدت؟توام میزدی خیالت راحت میشد

تو صورتم همون اول که من فحش دادم بعد دوباره هیپی اصلا حرف نزدم از اتاق اومدم بیرون برا دخترم پتو ببرم بخوابه به سمتم حمله کرد محکم زد تو سرم و لگد محکم به پاهام واقعا دردم گرفت و هی،میگفت به مادرم چرا گفتی و فلان

آخه میدونه چقدر خواهرش،منو اذیت کرده و ازش ناراحتم همیشه ام بهم حق میداد و براش،مهم نبود من هرچی میگ ...

خب تو دعوا کلا وقتی دعوا ربطی ب خانواده نداره نباید اونارو بکشی وسط

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو صورتم همون اول که من فحش دادم بعد دوباره هیپی اصلا حرف نزدم از اتاق اومدم بیرون برا دخترم پتو ببر ...

منو یسری زد سر همین مادرش دستمو چنگ انداخت چنان زدمش بعدش خودش اومد منت کشی 

دیگه حالا یچیزی گفتهشاید واقعا بی منظور گفته یا اومده تو دهنش..بنظر منم که حرف بدی هم نزده حالا جای ...

خب ببین منم فقط،داشتم عصبانیتم تخلیه میکردم بدون توهینی چیزی حالت بحث داشت یهو وحشی شد اون

خیلی وقتا شده بحث میکنیم اصلا کار ب اینجاها نمی‌کشید که من بخام فحش بدم از شدت عصبانیت

آخه مادرش،که اینچا حضور نداشته بعد درسته ناراحت میشه ولی دیگه بیای زنتو بزنی؟درین حد اگه مادرش،مهمه ...

دخترم این حرفا تو دعوا معموله. اون اولویتش تو زندگی تویی،نه نه مادرخواهرش.اینو به تجربه میگم. الان باهاش کار نداشته‌ باش،فردا از سرکار برگشت غذای مورد علاقه ش رو براش درست کن و سلام کن و اصلا به رو خودت نیار که این بحثا بینتون شده.

دخترم این حرفا تو دعوا معموله. اون اولویتش تو زندگی تویی،نه نه مادرخواهرش.اینو به تجربه میگم. الان ب ...

خیلی جدی گفت طلاق هیچ وقت اینجوری نبوده واقعا بدش میاد ازم.حتی بهش،گفتم قرص خوردم گفت بدرک