2777
2789
عنوان

شوهرم دیوونه شده بیاین ترخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 3767 بازدید | 181 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا خیلی خورد شدم آبروم رفت میتونست بعدا بیاد تو خونه بگه نه جلو اونا

دیگه حالا یچیزی گفته

شاید واقعا بی منظور گفته یا اومده تو دهنش..بنظر منم که حرف بدی هم نزده حالا جای شلوغ کردن نداشت حرفش با ی تذکر کوچیک هم قابل حل بود

بخدا خیلی خورد شدم آبروم رفت میتونست بعدا بیاد تو خونه بگه نه جلو اونا

اون اشتباه‌ کرده

تو چرا ادامه اش رو‌چرفتی

بعدا سر فرصت میگفتی اون روز ناراحت شدم

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

اون اول باباتو فحش داد؟اگه اون اول فحش داده حق با توست

نه تا کفت اسم خواهرمو  نیار بتوچه و حق نداری اسمش بیاری منم گفتم دوست دادم با اون خواهر فلانی بعد پاشد بزنه بخاطر خواهرش گفتم مادرتم ج ندست  بعد ب بابام گفت

من خودم متاهلم از این اتفاقا افتاده برام هر چقدر رو بدی بدتره

بستگی به آدمش ام داره 

ولی کلا بی احترامی به یه نفر دیگه تو دعوا درست نیست و قشنگه بخاطرش معذرت خواهی کنه

اون اشتباه‌ کردهتو چرا ادامه اش رو‌چرفتیبعدا سر فرصت میگفتی اون روز ناراحت شدم

احه رفت رو مخم وقتی اومد تو خونه من قصدم این بود ساکت بمونم و بی‌محلی کنم تا خودش متوجه بشه.ولی هی باهام ور رفت هی رفت رو مخم هی راه رفت حرف زد آخر جوابشو دادم منم نتونست تحمل کنه کار رسید به بی حرمتی با خانواده همدیگه

والا بهانه که میگیره و خیلی عصبی شده هفته پیش سر اینکه چرا همش،گوشی دستمه نزدیک بود قاطی کنه آنقدر آ ...

اینجوری که تو میگی خیلی زیاده روی کردی سر هیچ و پوچ بشین عین آدم مهربانانه باهاش حرف بزن ببین مشکلش چیه

نه تا کفت اسم خواهرمو نیار بتوچه و حق نداری اسمش بیاری منم گفتم دوست دادم با اون خواهر فلانی بعد پا ...

ای وای پس تو فحش ناموسی دادی چقدر حرف بدی زدی من یسری شوهرم بمن گفت مادرت نفهمه گفتم مادر خودته منو زد تو که گفتی ج ن ده😀

بستگی به آدمش ام داره ولی کلا بی احترامی به یه نفر دیگه تو دعوا درست نیست و قشنگه بخاطرش معذرت خواهی ...

آخه مادرش،که اینچا حضور نداشته بعد درسته ناراحت میشه ولی دیگه بیای زنتو بزنی؟درین حد اگه مادرش،مهمه خب من براش نبستم این چه فایده داره

والا ول نمیکنه هی میگه بیای میزنمت

الان خوب عصبانیه،،دمپرش نرو ،به رو خودت اصلا نیار انگار چیزی نشده ،،بعدا باهاش حرف بزن بگو من فقط خجالت کشیدم جلو اونا اینجور گفتی کاش اینکارو نمیکردی،،،

ای وای پس تو فحش ناموسی دادی چقدر حرف بدی زدی من یسری شوهرم بمن گفت مادرت نفهمه گفتم مادر خودته منو ...

آخه میدونه چقدر خواهرش،منو اذیت کرده و ازش ناراحتم همیشه ام بهم حق میداد و براش،مهم نبود من هرچی میگفتم ولی امشب خیلییی دلم شکست همینکه داد زد گفت اسم خواهرم نیار

آخه چرا همه چی یادش رفت

نخیر میگه اون اول باباشو فحش داده

(هیچی دیگه یهو پشت مادر خواهرش درومد اون وسط منم فحششون دادم از شدت عصبانیت بدتر عصبی شد ب پدرم فحش داد منم باز مادرش)

ایشون اولش مادر طرفو فوش داده بعدش هم فوش خورده هم کتک.