2777
2789
عنوان

شوهرم دیوونه شده بیاین ترخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 4044 بازدید | 183 پست
ببخشید ولی یهو حس کردم پای یکی دیگه درمیونه😑

وا

چرا اتیش میزنی به دل این بیچاره

وسط دعوا بودن دوتا این گفته دوتا اون

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همیشه وقتی میخوای بخاطر کسی با شوهرت دعوا کنی به این فکر کن آیا اگه اون طرفم تو شرایط من بود بخاطر من با شوهرش در میفتاد ؟؟؟

بخدا که نه..هیچکسی ارزش اینو نداره بخاطرش با شریک زندگیت بد برخورد کنی 

درضمن مردا روی خانوادشون مخصوصا مادرشون خیلی خیلی حساسن تو اومدی دست گذاشتی رو نقطه ضعفش خب از کوره در رفته دعوا که حلوا مغذی نمیدن که .. من اگه جای تو بودم خیلی سریع میرفتم عذر خواهی و دلشون به دست میاوردم

گفتممم حس کردم آخه مردا هر وقت خیانت میکنن اینجوری یهو عوض میشن

تو نمیدونی

خدایی روی زمین اقایون ننه شونه

خوب استارتر هم به ننه حرف زده

اونم بد جور اسی رو سوزونده

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

دیوونه ای؟سر هیچی حق نداره بزنه زنشو

الان توهین کردنت چیه؟؟؟ خودت دیوونه ای ک بقیه هم دیوونه میبینی.

بهتره عوض توهین کردن خوب بخونی ک ایشون اولش ب خواهر مادر اون فوش داده اونم اومده زده سرش.

ب خود تو فوش مادر بدن دهن طرفو جر میدی چ برسه بزنی سرش

ببین منو زد بخاطر مادرش خب اونم ب پدرم گفت

ببین متوجه حرفام نشدی 

مردا خیلی خیلی بیشتر از زنا حساسیت نشون میدن به این قضیه 

.و حالا خواهر و. پدرشون کمتر ولی مادر خیلی حساسن بعدم من نمیگم کار درستی کرده کتکت زده ولی خب به هر حال شمام اصلا کار درستی نکردی بخاطر چندتا دوست که مطمئن باش پای زندگیشون وسط باشه هیچوقت بخاطر تو اینجوری نمیکنن 

پس برو جمع کن قضیه رو بزار کش پیدا نکنه