2777
2789
عنوان

بی پولیم

111 بازدید | 11 پست

سلام دخترا  چطورین خوبین

حالم خیلی بده مجرد ک بودم وضع مالی خوبی داشتم بابامو داداشم هفتگی بهم پول زیاد میدادن الان ازدواج کردم اوضاعمون زیاد خوب نیست ماه ب ماه حقوق میگیرم پول مرغ و گوشت و وسیله خونه رو بزور میرسونیم دیگ پول واس ی تیکه لباس نمیمونه هردفع بمونم شاید پدرشوهرم اینا بخرن واسم راهمم از بابام اینا دوره جوری جلوشون نقش بازی میکنم انگار وضع مالیم خوبه نمیخوام چیزی بدونن وسطای ماه ک میشه مثل الانا حتی پول ی ادامسم نمیمونه واسمون حقوقمون زیاد نیست اما خرجمون زیاده پول دانشگاه پول بیمه پول اصهلاک ماشین پول قسط بانک همش با ماهی ۱۰.۱۲ تومن خیلی سخت میگذره چیزیم نمیگم شوهرم سر افنکده بشه دلم داشت میترکید تو خونه میخواستم ب شوهرم بگیم بریم ی دوری بزنیم داخل شهر اما دیدم حتی پول ی بستنیم نمونده واسمون نمیدونم اینطور مواقع باید چیکار کرد چطوری خودمو اروم کنم اعتراضی نکنم ب شوهرم 

دوس دارم منم برم سرکار ولی نمیزاره شوهرم میگه درست تموم شه با اون برو اعصابم داغون میشه مایی ک الان تا سر برج پول ی ادامسو نداریم واقعا لازمه این رفتارا؟

شوهرت آدم خوبیه؟

اره خوبه بعضی وقتا یه اختلافایی ک داخل همه زندگیا هست داریم اما در نهایت دوسم داره و دوسش دارم ولی نمیدونم جرا جفتمون داریم تو این وضعیت دست و پا میزنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خوبه بعضی وقتا یه اختلافایی ک داخل همه زندگیا هست داریم اما در نهایت دوسم داره و دوسش دارم ولی ن ...

عزیزم سعی کن هرچقدر کم ولی یکم پس انداز کنید

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

پول دانشگاه بابات بده دیگ

بابام جور دیگ کمک میکنه برنجمونو اون میخره من اصن پول یک کیلو برنج نمیدم هردفعه هم واس مناسبتا پنج تومن ده تومن ریخته یا برم خونشون چیز میز میپیچه ولی به طور مکرر مثلا کمکی کنه نه

من  کارمندم ، بخدا وسط برج توی خرج خونه می ‌مونم ،  برای دخترم  هیچ چیزی کم نمی زاریم ولی برای خودمون نمی رسیم . با شوهرت صحبت کن ی کار پاره وقت داشته باشید ، بهش بگو توی خونه حوصله ت سر میره اینطوری هم سرت گرم میشه ، با جامعه  هر روز در ارتباطی، جیب خرجی خودت رو هم در میاری . 

من کارمندم ، بخدا وسط برج توی خرج خونه می ‌مونم ، برای دخترم هیچ چیزی کم نمی زاریم ولی برای خودمو ...

میفهمم عزیزم خیلی سخته واقعا خدارو

شکر من تو این وضعیت بدمون هنوز بچه نیاوردم

بخدا بارها براش توضیح دادم میخوام برم ی کار ک کلا فضاش زنونه باشه میگه نمیخوام واس کسی کار کنی هروقت درست تموم شد با مدرکت برو