2777
2789
عنوان

چرا همش دخترای هفده هجده ساله ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 90 پست

اخه پسرا اون سن باید بیان متناسب سنشون خانم انتخاب کنن اینجوری توازن ازدواج رو بهم زدن 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شوهر خودم ده سال ازم بزرگتره و طبق صحبتای خودش براش مهم بوده ک طرف خیلی تو رابطه نبوده باشه😐و منم ۱۷سالم بود ک ازدواج کردیم

الان داییم میخاد زن بگیره همینه دنبال بچه سالع

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

حالا  اینکه  خوبه  یه  نفر  دنبال  مورد  بود  برای  پسر ۴۲ ساله  بعد  یه  دختر ۲۱ ساله  بهش  معرفی  کردن🤐🤐 بهشون  گفتم ۲۱ ساله  خیلی  کوچیکه  برا  این سی و خورده  ای ساله  خوبه  گفتن نه  سی  خورده  ای  ساله  زیاده  شاید تا  دوسال  بچه  نخوان  ۲۹_۳۰ ساله  براش  خوبه🤐

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
برای.اینکه.شاداب.وترگل.ورگلن.توی.این.سن.دخترها.خواهان.زیاد.دارن

والا دختر بیست و چند ساله هم ترگل ورگله

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

اینم شانس اونایه😂

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

شهرستان ما چون دخترای بالای بیست و پنج زیاد داره که هنوز مجرد هستن و مدام هم کنار این دخترای کم سن و سال مینالن از بی شوهری عجول شدن واسه ازدواج مرد جماعت هم که تکلیفش معلومه تا میل این دخترهای کم سن رو میبینن اریحا اونا رو انتخاب میکنن...خانواده هم که از بس ماجرا و داستان میببن تو سطح شهرستان از دوستی و مراوده دخترها با پسرها و فلان ...‌مخالفتی ندارن دیگه

من این چیزارو تو نی نی سایت فقط دیدم 

خودم ۱۹ سالمه تو خانوادمون جزو نی نی ها به حساب میام یعنی ماهارو در حدی ادم حساب نمیکنن ک حرف عروسیمون رو بزنن

به مردای بالای ۳۰ سال فامیل هم میگیم عمو 😐

.

حالا اینکه خوبه یه نفر دنبال مورد بود برای پسر ۴۲ ساله بعد یه دختر ۲۱ ساله بهش معرفی ...

منم اینو میگم ادم حرص اش میگیره 

این حرفو استادمون میزد میگفت زن کوچیک میگیرن تا تربیتشون دست خودشون باشه

دقیقا همینه

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
اتفاقا دخترا از ۲۵ تا ۳۵ خوشگل ترین حالت خودشوننچهره ادم زیر ۲۵ اصن بچگانه ست ترگل ورگل کجا بودحالت ...

خب اونام دنبال همینن حتما اولش ک کم سنن و تر و تازه بعدم ک خودشون سنشون بره بالا باز خانم بیست و خرده ای سالشه و جوون تر از اقاس😶

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓