2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زرت زرت زیارت یعنی انقد نفهمهههه ک

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 70 پست
آفرین دقیقا حرف منم همینه

والا پسر دخترای الان ک دوس دارن خونه خالی بشه

دوستاشون دعوت کنن، فیلم ببین

یا از تنهایی لذت ببرن

آخرشم با ی تخم مرغ یا بیرون بری چیزی روزشون رو سر کنن😂😂😂از جمله خودمم همینجوریم،‌ممکنه حالا مادرم جایی بله تنها باشم...۱۸ سالمه...خونه خودمون میمونم...مامانمم میدونه چیزی نمیپزم، قبل رفتنش ناگت و نودل و نمیدونم کالباس و اینارو میگیره برام آذوقه آماده میکنه بعد میره😂😂

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا پسر دخترای الان ک دوس دارن خونه خالی بشهدوستاشون دعوت کنن، فیلم ببینیا از تنهایی لذت ببرنآخرشم ...

باز همینکه درک وشعور داری افرین بهت عزیزم

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
باز همینکه درک وشعور داری افرین بهت عزیزم

فدات گلم😘

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
بعضیا رو ک میبینم خداروشکر میکنم که هنوز ب این مرحله نرسیدیم

توخودت شوهرکنی شلوار اون برادرشوهرو پرچم میکنی هرروز خونت باشه مسخره هم خودتی

بعضیا رو ک میبینم خداروشکر میکنم که هنوز ب این مرحله نرسیدیم

یعنی میخوای به طلب کار بودنت ادامه بدی 😐این خدارو شکر کردن نداره یه فاجعست ،وقتی یکی نمیخوادت به زور میخوای خودتو بندازی تو زندگیش این دیگه خیلی بده آویزون کنی خودتو تو زندگی دیگران به اسم این که خواهرمه برادرمه ،اول درک کن اون زندگیش جداست یه خانواده جدا تشکیل داده  بعد خودتو اختیار دار بدون 

خونه اسی هست میندازه بیرون کسی هم نمیتونه چیزی بگه🤣🤣خونه داداشش تا وقتی مجرد بود خونه داداشش بود و ...

آفرین بهت  اینه صله رحم و محبت به اقوام و نزدیکان؟ 

تشکیل زندگی بدیم در خونمون به رو همه قفله؟ 

متاسفم براتون 

آفرین بهت اینه صله رحم و محبت به اقوام و نزدیکان؟ تشکیل زندگی بدیم در خونمون به رو همه قفله؟ متاسفم ...

هر کی حق داره تو زندگیش آرامش داشته باشه کسی مجبور نیست جور دیگران بکشه و دیگران هم نباید باعث آزار بقیه بشن حق الناس به گردنشون بیوفته ،صلحه رحم با آزار ازیت مزاحمت برای یک خانواده دیگه فرق داره

صندی ببخشید باز دوبارع مزاحمت میشم

ولی واقعا تو دوراهی گیر کردیم

میشه بگی این خواستگار خواهرم چطوره و ماباید چیکار کنیم؟🥲

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
یعنی میخوای به طلب کار بودنت ادامه بدی 😐این خدارو شکر کردن نداره یه فاجعست ،وقتی یکی نمیخوادت به زو ...

وای من چرا نمی تونم تو یکی رو متوجه کنم؟؟عزیزم درسته ولی ما لرا اینطور نیستیم شاید شنیده باشی ک خیلی مهمون نوازن من خیلی تعجب میکنم بیخیال

خونه داداشش هست و میره هیچ کسی هم نمیتونه مانعش باشه

کی گفته کسی نمی تونه مانع بشه.اون خونه مشترک زن و مرده.و بیشتر زن چون زن خدمات میده.حالا برا یکی دوبار اشکالی نداره ولی نه اینکه همیشه جور بکشن.

وای من چرا نمی تونم تو یکی رو متوجه کنم؟؟عزیزم درسته ولی ما لرا اینطور نیستیم شاید شنیده باشی ک خیلی ...

تو فقط اینجا لر نیستی ما هم لریم ولی تو فرهنگ ما همچین چیزی نبوده که آزاربدیم دیگران رو  ،مهمون نواز بودن فرق داره با آوار کردن خودت رو سر دیگران هر وقت دلت خواست اونم بدون اینکه اعضای اون خونه همگی موافق حضورت باشن بری خونش  ،بی فرهنگی با مهمون نوازی ما یکی نکن خواهشن 

اصلا ما لرا اینطوری نیستیم در خونمون هم همیشه به رو همه بازه فلن ک مسخرع تویی💋

خب تولری همه که لر نیستن مسخره😂😂😂😘