2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زرت زرت زیارت یعنی انقد نفهمهههه ک

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 70 پست
بروبچه تواز زندگی متاهلی چی میدونی میای نظرمیدی

آخه برادرشوهر مخصوصا تا زمانی ک مجرد هست بنظرم آسیبی نمیرسونع🤣🤣🤣وقتی زن گرفت شاید تغییر کنه...

اتفاقا بردار شوهر ها تا وقتی بچه هستن و مجردند ی موجوداتی آروم و بی حاشیه هستن بدبختا

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه برادرشوهر مخصوصا تا زمانی ک مجرد هست بنظرم آسیبی نمیرسونع🤣🤣🤣وقتی زن گرفت شاید تغییر کنه...اتف ...

آخه بحث اسیب رسوندن نیست عزیزم شایداین خانم راحت نیست بعدشم اگه کامل خوندی نوشته مادرشوهره یکسره به زیارته بچش اویزون ایناست

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
شاید مشکل از اسیه😂😂

نمیتونیم قضاوت کنیم....شاید اسی از دست مادرشوهرش ناراحتع

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
بروبچه تواز زندگی متاهلی چی میدونی میای نظرمیدی

زندگی متاهلی شما خبر داری؟ یعنی اینکه اونقد هوای خواهر برادر خودت رو داری هوای خانواده شوهرت رو هم داشته باشی تو خونشی ناخوشی همه یک خانواده هستن  از اینا بگذریم چیشد مردم دوست دعوت میکنن چند روز چند روز مهمون میاد چند روز چند روز الان یه بچه شده اضافی و مزاحم  

نخاسم ریپلای کنم ولی همچین ادمایی وجود داشته باشه ادم دلش نمیاد برخورد نکنه😭😂

توبرو خنده وگریتومشخص کن بعدبیاحرف بزن😂😂

آخه بحث اسیب رسوندن نیست عزیزم شایداین خانم راحت نیست بعدشم اگه کامل خوندی نوشته مادرشوهره یکسره به ...

بچه هم نیس ک بزرگه...با خودش خونه باشه

این ک بیاد پیش اسی یا خونه ی خواهری کسی خودشم اذیت میشه حتی...مثلا باید خونه خودشون باشه یا خواهرش غذا پخت ببره براش یا اسی ... یا بیاد خودش بخوره بعد بره...راحت تره ک نیست؟😃😃

زندگی متاهلی شما خبر داری؟ یعنی اینکه اونقد هوای خواهر برادر خودت رو داری هوای خانواده شوهرت رو هم د ...

عزیزم بحث یک روز ودوروز نیست اسی میگه کار همیشگیشه قرارنیست اون خانم بره خوش بگذرونه این لنده خدا معذب باش نمیدونم من سخت میگم‌یا شمامتوجه نمیشی

بچه هم نیس ک بزرگه...با خودش خونه باشهاین ک بیاد پیش اسی یا خونه ی خواهری کسی خودشم اذیت میشه حتی... ...

آفرین دقیقا حرف منم همینه

خونه داداشش هست و میره هیچ کسی هم نمیتونه مانعش باشه

خونه اسی هست میندازه بیرون کسی هم نمیتونه چیزی بگه🤣🤣خونه داداشش تا وقتی مجرد بود خونه داداشش بود وقتی ازدواج کرد شد خونه داداش و زن داداش