2777
2789
عنوان

اینایی که نماز شب میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 78 پست
طلبکار خدا که نیستیم، خورش صلاح ما را می دونه، ما وطیفه خودمون را انجام بدیم.

چرا نباشم؟ چرا طلبکار نباشم وقتی خودش برای زندگی من تصمیم میگیره هرکاری میخواد میکنه هیچ حق انتخابی ندارم در نهایت هم میخوادمنو بفرسته جهنم تازه بدون نظر خودمم منو افریده

یاسین میخوندم بهم ارامش زودگذر میداد اما دیگه نمیخوام دوست ندارم اصلا نمیخوام ارامش زودگذرش رو ائمه ...

خوش به سعادتت کاش یکی از اینا برای من اتفاق میفتاد 

و من اگه جای تو بودم مطمئن بودم بهتر از این برام رخ میده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط خدا رو صدا بزن ناله نه ،غر نه ،ناشکری نه خدا عاشق صدای توئه

بله عشقش رو زیاد نشون داده اصلا سرار زندگی من عشق خداس

بابا چی میگی؟

منو با خودت یکی کردی؟

من خودمو براش شرحه شرحه هم بکنم براش مهم نیست 

مشکل و اینا رو ولش من بیخیال حاجت شدم از این خدای خسیس که دنبال خودنماییه فقط من فقط میخوام حالم خوب ...

قشنگ داری همه چی و قاطی میکنی با هم خواهرم

عصبانی ای و فقط میخوای حرف بزنی تا اروم بشی 

کمک خودت کن 

تویی که از این حالت ناراحتی پاشو 

کمک خودت کن و جمع و جور کن خودتو 

ورزش کن اهنگ بزار برقص برای خودت نقاشی بکش حتی شده زشت باشه رو کاغذ خط خطی من تا اروم بشی گریه کن داد بزن 

ولی کاری من که سبک بشی و برگردی  به زندگی نرمالت 

هر چقدر که بشینی سرجات و بگی افسرده شدم ادامه پیدا میکنه افسردگیت ولی پاشو و درست کن

برای منم هیچکدوم نشد و هرروزم جهنمه هرروزم همین الانم قهرم خونه مامانم چون همسرم مریضه روانیه زندگی ...

خب در نهایت خدا یه موجود نامهربون خیلی بده که از همه عالم داره انتقام میگیره به گناه ناکرده

یه مدت دعا و ... بزار کنار فقط واجبات رو انجام بده اگه میتونی این روزای عزیز روزه بگیر یه مدت طلب ما ...

کاش حرفاتون برام جدید بود کاش اینایی که میگید رو انجام نداده بودم که الان انقد نسوزم

بله عشقش رو زیاد نشون داده اصلا سرار زندگی من عشق خداسبابا چی میگی؟منو با خودت یکی کردی؟من خودمو برا ...

منم یه زمانی حال تو رو داشتم هنوزم یه وقتایی مثل تو فکر میکنم ولی یادت باشه آخرین حربه ی شیطان ناامیدیه 

خوش به سعادتت کاش یکی از اینا برای من اتفاق میفتاد و من اگه جای تو بودم مطمئن بودم بهتر از این برام ...

بابا دروغه همش 

از بس خبری نشده احتمال میدم اصلا از توهم خودم بوده باشه

والا 

وقتی هیچی نمیشه احتمالا خودم توهم زدم

قشنگ داری همه چی و قاطی میکنی با هم خواهرمعصبانی ای و فقط میخوای حرف بزنی تا اروم بشی کمک خودت کن تو ...

برای شمایی که از بیرون میبینی همینقدر راحته 

گیریم با اینا درست بشه

خدا کجای کارِ خدا چکارس؟

اینا که همون قضاییِ که مقدر کرده 

کجا میخواد قدمی برا ما برداره

بابا الکیع

من جر خوردم از بس از اماما خدا حاجت خواستم

بیخیال وقتتو هدر نده

منم بی اعتقادم و بیشتر عذاب کشیدم

تو خراب کردی همه چیوو خودتتت تویی که زدی زیر قولت🗿💔

منم یه زمانی حال تو رو داشتم هنوزم یه وقتایی مثل تو فکر میکنم ولی یادت باشه آخرین حربه ی شیطان ناامی ...

الهی سقط شه 

کاش تموم بشه این دنیا 

خستم از تقدیرایی رقم میزنه بی حتی نظر پرسیدن

اصلا از خدا خستم 

خستم ازش 

خب در نهایت خدا یه موجود نامهربون خیلی بده که از همه عالم داره انتقام میگیره به گناه ناکرده

نه اینا کاره خدا نیست 

کاره بنده هاشه 

ناشکری توقع بیجا زیاده خواهی و خودخواهی دروغ و ریا و ... 

فکر کن اگه اینا نبود الان همسر من یه انسان بود و با هم داشتیم زندگی میکردیم حالا برو تو جامعه اینهمه فساد و ... زندگیا بهم میخوره جوونای پرتوقع و ... همه دست انسانه 

خدا چیکار داره اون میگه کار کن پول حلال دربیار من بهت برکت میدم اون وقت ببین مردم برای پول بدست آوردن چه دروغایی میگن چه کارایی میکنن و ... این یه نمونه ش