2777
2789
عنوان

اینایی که نماز شب میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 78 پست
بابا الکیعمن جر خوردم از بس از اماما خدا حاجت خواستمبیخیال وقتتو هدر ندهمنم بی اعتقادم و بیشتر عذاب ...

از وقتی نماز خوندم برا حاجتم 

دعا کردم

و...

حس بدتری دارم و مشکلاتم هم زیادتر شد

تو خراب کردی همه چیوو خودتتت تویی که زدی زیر قولت🗿💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اینا کاره خدا نیست کاره بنده هاشه ناشکری توقع بیجا زیاده خواهی و خودخواهی دروغ و ریا و ... فکر کن ...

کاش هر ادمی گیر یکی شبیه خودش بیوفته 

حالا نفرین یا دعا بودنش پای خودش

خستم ازش 

چرا باید باهام اینکارو بکنه 

برای شمایی که از بیرون میبینی همینقدر راحته گیریم با اینا درست بشهخدا کجای کارِ خدا چکارس؟اینا که هم ...

چه ربطی داره من دارم بهت راهکار میگم که فعلا حالت خوب بشه تو الان حالت مناسب نیست حالا من بیام هر چقدر از خدا و اماما بهت بگم شما بازم قبول نمیکنی و تازه بدتر اعصابت هم خورد میشه الان هر چی بیشتر بهش فکر کنی چیزای بدتر میاد به ذهنت

سادسناامید نشو اگه جواب دعاتو دیر میدهبه حاجت روا شدن بقیه حسادت نکنبرا حاجت و خوشبختی بقیه زیاد دعا ...

بخدا که حسادت نمیکنم تازه خیلی وقتا حاجت خیلیا رو ارجح میدونم به خودم 

اما دیگه خسته شدم کی نوبت من میشه 

اگر دیر بشه چی؟

اخه من فانیم تو یه دنیای فانی 

چقدر عمر مفید دارم؟

وقتی پام لب گورِ قرارِ بشه؟

من دل ندارم؟ من ادم نیستم؟

چه ربطی داره من دارم بهت راهکار میگم که فعلا حالت خوب بشه تو الان حالت مناسب نیست حالا من بیام هر چق ...

نه من ادم منطقیم 

توجیحم کن

نرم شدم الان 

عصبانی نیستم 

الان ناراحتم گریم میاد

بخدا که حسادت نمیکنم تازه خیلی وقتا حاجت خیلیا رو ارجح میدونم به خودم اما دیگه خسته شدم کی نوبت من م ...

اگه بدونی قرار بوده یه اتفاق بد برا خودت یا عزیزات بیوفته و به واسطه دعاهای تو جلوی اون اتفاق گرفته شده چی؟؟؟ بعضی دعاها براورده شدنشون مشخص نمیشه الان

چرا نباشم؟ چرا طلبکار نباشم وقتی خودش برای زندگی من تصمیم میگیره هرکاری میخواد میکنه هیچ حق انتخابی ...

حرف هات درسته، چون خدا را اونطور که باید نشناختیم، تو به خدایی که شناخت اشتباه داری، گیر دادی.

اگر به مشکلات و سختی هست، حضرت زینب س از همه کس بیشتر مصیبت دیدند. نمی شه بگیم خدا یا اگر به من حال دادی، تو خوب خدایی هستی، وگرنه باهات قهرم و ...

هیچکس توی زندگیش بدون مشکل نیست فکر نکن فقط خودت مشکل داری فقط باید بلد باشی چجوری باهاش کنار بیای

من ادم خیلی قوی بودم که توپ تکونم نمی‌داد خیلی هم خوب بلد بودم از پس مشکلاتم بربیام 

عیب کار اون جا بود که گفتم خدایا اگر قراره بشه بگو 

اگر قراره نشه بگو نمیشه که من حساب کار خودم رو کنم

گفت میشه با هزار نشونی 

الان هنوز خبری نیست هر روز بیشتر از روز قبل میرم تو منجلاب بیشتر افسرده و سرخورده میشم بیشتر نا امید میشم و ...