2777
2789
عنوان

سلام دوستان هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت کسی رو قضاوت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 35 پست
یه مدت رفت تو بورس همه اموالش رفت بعد از سر کار در اومد و دیگه تا الان نرفت که مرتب بره کارا پاره وق ...

خوشبختی و بدبختی تو ام در گرو بچه نیس واقعا، سعی کن خودتو سرگرم کنی وقتی میبینی شوهرت خودشو زده به بیخیالی، انقد فکر و خیال نکن تا مریض شی عزیزم، بچه رو هم بزرگ میکنی میفرستی میره پیش یکی دیگه، در اخر خودت میمونی و خودت

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
خوشبختی و بدبختی تو ام در گرو بچه نیس واقعا، سعی کن خودتو سرگرم کنی وقتی میبینی شوهرت خودشو زده به ب ...

بله درست میگید واقعا من یه چند وقت اینجور فکر می کنم باز دوباره میاد سراغم،،

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله درست میگید واقعا من یه چند وقت اینجور فکر می کنم باز دوباره میاد سراغم،،

یه سر ب سایت عباسمنش بزن ویسای رایگانشو گوش کن یمدت بدون قضاوت فقط ویساشو گوش کن کم کم بهتر میشه همه چی

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
خوشبختی و بدبختی تو ام در گرو بچه نیس واقعا، سعی کن خودتو سرگرم کنی وقتی میبینی شوهرت خودشو زده به ب ...

ممنونم دوست عزیز که وقت گذاشتی و راهنماییم کردی و شنیدیم خدا بهت عزت و خوشبختی و سلامتی و آرامش بده 

یه سر ب سایت عباسمنش بزن ویسای رایگانشو گوش کن یمدت بدون قضاوت فقط ویساشو گوش کن کم کم بهتر میشه همه ...

چشم حتما این کار رو می کنم امید خدا برام دعا کنید  دوست عزیز که یه روز بیام همین جا بگم همه مشکلاتم حل شده بچه سالم صالح آوردم همسرم کار پیدا کرده 

چشم حتما این کار رو می کنم امید خدا برام دعا کنید دوست عزیز که یه روز بیام همین جا بگم همه مشکلاتم ...

قطعا همین اتفاق می افته عزیزم شک نکن، با حس خوب صبر کن، امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد