2777
2789
عنوان

سلام دوستان هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت کسی رو قضاوت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 35 پست

رفتم خونه خواهرم همش داشت درس با بچش کار میکرد من دلم پر از بغض بود هیچی رفتم اونجا احساس اضافی بودن بهم دست داد،،، شوهرم اصلا نمیزاره باهاش حرف بزنم بزنمم فحش بارم میکنه 

ممنونم 😭😭😭 ممنونم که میشنوی، من خیلی عذاب وجدان دارم، دارم میمیرم از بس که خودمو سرزنش کردم من جو ...

عزیزم تمام تقصیرات گردن تو نیست همسرتن میتونس وضع مالیش بهتر باشه تا این اتفاقات نیفته درسته؟ اگ اون روز شوهرت بیکار نبود توام سقط نمیکردی ناخاسته بچتو. یا اون موقع ک میرفتی سرکار بخاطر زندگیتون تلاش میکردی بیکار ک ننشسته بودی الکی بچه نیاری. بنظرم انقد خود سرزنشی نداره

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

35 هنوز بیکاره همسرم شغل پاره وقت داره ولی به کل دوست نداره خرج کنه

خب تو چرا خودتو سرزنش میکنی پس ؟

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
عزیزم تمام تقصیرات گردن تو نیست همسرتن میتونس وضع مالیش بهتر باشه تا این اتفاقات نیفته درسته؟ اگ اون ...

با خودم میگم چرا بچه نیاوردم چرا رفتم سر این کارای پوچ و فقط وقت تلف کردم،،، خیلی با خودم میگم همش تقصیر تو نیست ولی یه چیزی میگه تو جذبه نداشتی تو زندگیت پی گیر نبودی تلاش نکردی حالا به این روز افتادی شاید اگه زنه دیگه بود بچه میاورد و مرد هم به خاطر بچه هم شده میرفت سر کار 

35 هنوز بیکاره همسرم شغل پاره وقت داره ولی به کل دوست نداره خرج کنه

۳۵ اونقد بالا نیس که، الانم کلی روش هس میتونه تشخیص بده جنینت مشکل داره یا نه، بااین وضعیتی که گفتی فکرکن واقعا تصمیم داری یه بچرو به این شرایط اضافه کنی ؟ اگه جوابت اره هس دیگه سونوگرافی های غربالگری رو زیر نظر پزشک باید انجام بدی بعدش دیگه نگرانی مفهومی نداره مگ هرکی بچه سالم بدنیا اورده زیر ۳۰ سال بوده؟ همه بچه اولشون زیر ۳۰ بدنیا اوردن بچه دوم سومشون بعد ۳۰ ۳۵ بوده دیگه، بخاطر بقیه چیزا هم خودتو اصلا سرزنش نکن تقصیر تو نیس

با خودم میگم چرا بچه نیاوردم چرا رفتم سر این کارای پوچ و فقط وقت تلف کردم،،، خیلی با خودم میگم همش ت ...

همون مرد بخاطر زنشم شده میره سرکار اگه بچه هم نباشه، تو اونموقع کار درستی رو از نظر خودت انجام میدادی فکر میکردی اینجوری میتونی به زندگیتون کمک کنی

بلاخره هیچ وقت فکر نمی کردم به این روز بیفتم همش استرس دارم

اگ اینجوری واقعا فکر میکنی، اگ فکر میکنی اگ بچه بیاد شوهرت میره سرکار، پس الانم میتونی بچه دار شی. البته قبلش خوب فکراتو بکن، به همسرت بگو بره سرکار تا بچه بیارین، خدا بزرگه انقد فکرتو درگیرش نکن

۳۵ اونقد بالا نیس که، الانم کلی روش هس میتونه تشخیص بده جنینت مشکل داره یا نه، بااین وضعیتی که گفتی ...

توی سایتا نوشته سن بالای والدین،، من دندونام با مواد سیاه پر شدن   اینا ریز فاکتور هست همش میگم اینا باعث بیماری میشه وسواس گرفتم ،، نمی تونم به بارداری فک کنم و اگرم بی بچه بمونم  میدونم دوام نمیارم 

توی سایتا نوشته سن بالای والدین،، من دندونام با مواد سیاه پر شدن اینا ریز فاکتور هست همش میگم اینا ...

به شوهرت بگو دلت بچه میخاد و بگو باید بره سرکار تا بتونین به بچه فکر کنین اون بره سرکار توام کم کم کارای قبل بارداری رو انجام بده بعدشم خدا بزرگه، ماهی رو هروقت از اب بگیری تازس، به همسرت بگو حتما بره سرکار خودتم با گوشی کار ادمینی بکن از همین تو خونه یه پول کمی هم در بیاری باز خوبه

به شوهرت بگو دلت بچه میخاد و بگو باید بره سرکار تا بتونین به بچه فکر کنین اون بره سرکار توام کم کم ک ...

بله بهش میگم برو ولی نمیره خودم به کل دو ماه هست داغون داغونم اصلا افسردگی شدید اینقد گریه کردم چشمام داره کور میشه قبلش خیلی کارا می کردم الان به کل  نا امیدم حتی اعتقادم رو به خدا دارم از دست میدم 

بله بهش میگم برو ولی نمیره خودم به کل دو ماه هست داغون داغونم اصلا افسردگی شدید اینقد گریه کردم چشما ...

چرا سرکار نمیره؟

یه مدت رفت تو بورس همه اموالش رفت بعد از سر کار در اومد و دیگه تا الان نرفت که مرتب بره کارا پاره وق ...

باهاش حرف بزن، کم کم باوراشو تغییر بده، بگو بخایم به زندگیمون تنوع ببخشیم بچه بیاریم باید بتونیم از پس خرجش بربیایم، یجوری بگو مشتاق شه بره سرکار، سرزنشش نکن، اروم اروم بگو، شاید یکم طول بکشه ولی میره،‌نگران نباش