2777
2789
عنوان

چرا بعضیا تو باشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1860 بازدید | 76 پست
من ی روز درمیون میرم لباسامم کمن ست باشگاه دو سه دست دارم ولی بازم بعد هر تمرین میندازم لباسشویی. خو ...

بعضیا فرهنگشو ندارن گلم بری اعتراضم کنی ۶ متر زبون دارن فقط باید ازشون دوری کنی

‏در‌ من خری به گل نشسته.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوش نمیگیرناز اسپری و بادی اسپلش استفاده نمی‌کننژنتیک بدی دارن مواد غذایی بدبو میخورنیکی ازینا

حالا اسپری و بادی اسپلش بخوره تو سرشون حداقل ی عطر بزنن

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
اسپری دقیقا داخل باشگاه زدن به نظرم غلطه مخصوصا کسانیکه حساسیت دارن. بهتره کلا آدم تمیز و خوشبو باشه ...

اره ترکیبش یه سمه که قابلیت کشتن ادم داره من حتما قبل باشگاه دوش میگرفتم مردم چه گناهی کردن

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

اره یه چند نفر هم امروز بقول شما مث پلنگ بودن همونا هم بو میدادن🤧🤧🤧🤧

خخخ تو یکی از تاپیکا یکیشون می‌گفت من بو نمی‌دم بحث حمام در دوران پریودی بود می‌گفت عرقم بو نداره فکر کنم بنده خدا حس بویایی نداره

من خودم زیر دوش عرق میکنمفکر کن زیر دوش عرق میکنمحوله تنمه که لباسام رو بپوشم عرق میکنممام میزنمبادی ...

منم خیلییی عرق میکنم ولی تا ببینم بو میدم فوری میرم حموم لباسامو عوض میکنم....تو باشگاهم ک چندین بار میرم اسپری و بادی اسپلش میزنم 

بو خیلی خیلی فاکتور مهمیه تو معاشرت خیلییییی ای کاش همه بدونن

بعد بقیه بو بدن هم هیچ فرقی نمیکنه انگار ک ما هم بو میدیم...نمیشه متمایز بشه   چون این بو پخش شده ما هم  بو میگیریم دیگه

من قسمت زیر بغلم خیلی عرق می‌کنه و زود بو میگیره 

حتی اگر همین الان از حموم اومده باشم 

یمدت سنم کم بود نمیدونستم چکنم 

الان فهمیدم که بلافاصله بعد از حموم خشک کنم .سنگ مرداب یا زاج یا زینک بزنم بعدم مام بزنم 

تهویه باشگاهم خیلی مهمه  

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.