2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد از تزریق ژل ورم و کبودیش تا یه حدی طبیعی هست البته چونه خیلی کمتری و ممکنه ورم هم نکنه کمی کبودی ...

مرسی منم خیلی دلم میخواد چونه رو بزنم ببینم چه جوریاس ولی نمیخوام شوهرم بفهمه

گونه چقدر میخاد...بار اول چقد باید بزنی..و اینکه روزای اول چجوریه مثلا ورم اینا داره یا چی..جوریه ک ...

بستگی به حجم گونه های خودت داره ولی هر طرف حداقل یک و نیم تا دو سی سی میخواد که خودشو نشون بده معمولا به روز بعد تزریق ورم و کبودی داره تا دو سه روز اگه قرص آناهیل بخوری بعدش ورم نمیکنه ولی بعد دو سه روز ورمش کامل می‌خوابه البته ممکنه واسه بعضیا ورم نکنه 

مرسی منم خیلی دلم میخواد چونه رو بزنم ببینم چه جوریاس ولی نمیخوام شوهرم بفهمه

چونه خیلی خوشگل می‌کنه حتما بزن بخاطر اینکه متوجه نشه کم کم تزریق کن بار اول بیشترش جذب میشه یه سی سی بزن دو هفته بعد یه سی سی دیگه که کم کم. تغییر کنه متوجه نشه،😁

چونه خیلی خوشگل می‌کنه حتما بزن بخاطر اینکه متوجه نشه کم کم تزریق کن بار اول بیشترش جذب میشه یه سی س ...

😅😅😅آره اصلا مخالف این چیزاس، حوصله ی بحث ندارم باهاش😂