2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم چونه زیاد نزن زشت میشه ،در حد یک سی سی اول بزن ،بعد چند ماه برو ترمیم کن ،چونه جلو میاد بده

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
من همه جای صورتمو زل زدم الان دیگه فقط چونه و لب رو ترمیم میکنم فقط چون بیشترین تغییر صورت با این دو ...

گونه چقدر میخاد...بار اول چقد باید بزنی..و اینکه روزای اول چجوریه مثلا ورم اینا داره یا چی..جوریه ک کسی بفهمه

هزینه ش چقدره ؟ کبود نشد ؟ برا کسایی که پیشونی کوتاه و کم عرض دارن و چونه پهن هم میتونن بزنن ؟ منظور ...

من کبودی داشتم یکم ولی دوهفته ای اوکی شد

خیلی به پیشونی ربطی نداره با اجزای صورتت باید هماهنگ باشه

خود دکتری که پیشش میری ازش مشاوره بگیر راهنماییت میکنه کجا بزنی بهتره

میتونی خودت جلوی ایینه با ماژیک فرم صورتت رو رسم کنی ببینی کجاش لازم داره

بعد از ژل چونه صورت ورم میکنه؟مثلا چندروز ورم داره؟

بعد از تزریق ژل ورم و کبودیش تا یه حدی طبیعی هست البته چونه خیلی کمتری و ممکنه ورم هم نکنه کمی کبودی و قرمزی بده یه روز بعد تزریق تا دو سه روز ورم داره که کم کم از بین می‌ره البته متفاوتی واسه همه یکی نیس ممکنه اصلا ورم نده