2777
2789
عنوان

معاینه لگن آنجا دادم الان زیر دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 21 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا من وزن پسرم بالا بود شیاف زیاد استفاده میکردم در خودم ندیدم که طبیعی بیارم رفتم سزارین بعدش میگ ...

گشادی ک برا بچه اول نیس 

بعد هم بخیه میخوره

مقعد هم من پرسیدم گفت اکثر خانوما تو حاملگی هموروئید میشن

گشادی ک برا بچه اول نیس بعد هم بخیه میخورهمقعد هم من پرسیدم گفت اکثر خانوما تو حاملگی هموروئید میشن

سلام گلم چرا مگه لازم بود معاینه لگن انجام بدی؟؟

بعد اینکه بعد معاینه که ترشح خونی دیده نمیشه چرا شما ترشح خونی داشتی؟؟ پرسیدی که این ترشح طبیعیه یا نه؟؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
رفتم سزارین کردم الان ده یازده روزه مث چی پشیمونم با اینکه درد و چیز انچنانی نداشت

چرا پشیمونی؟ به این خوبی، حتما باید میرفتی یه روز تمام جیغ میزدی اخرم باز کلی بخیه میخوردی با کلی درد دگع، خوب بود؟

چرا پشیمونی؟ به این خوبی، حتما باید میرفتی یه روز تمام جیغ میزدی اخرم باز کلی بخیه میخوردی با کلی در ...

نه درد زایمان طبیعی اون جوری که میگن نیست کاملا قابل تحمله

منم فکر میکردم خیلی طاقت فرساست ولی نبود

من اصلا جیغ نزدم 

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب