2777
2789
عنوان

مک دارن طلاق میگیرم ولی یه نصیحتی میخوام به شماکنم که قصدشو دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 42 پست

من یبار با شوهرم خیلی دعوا کردم عصبانی شد گفت اگه میخوای طلاق بگیریم اینجور نمیشه 

همونجا ریدم بهش گفتم با لباس سفید اومدم با کفن میرم فک نکن اگه دعوامون بشه یا تفاهم نداشته باشیم من میرم خونه بابام .... تو رو راحت میکنم خودمو خلاص پس زر مفت نزن خونم بیفته پات....

تاپیک اخرمو بخون میفهمی چرا اینو گفتم واقعا خانوادم انقدر زجرم میدن حاضرم بمونم ور دل شوهرم هر چی گفت بگم چشم۱🫠

خدایی اونکه واسه گرفتن مهمترین تصمیم های زندگیش مثل ازدواج و بچه دار شدن و طلاق به جای کمک گرفتن از مشاوره حرفه ای تحت تاثیر حرفای دیگران قرار میگیره هم خب اشتباه بزرگی میکنه

مگرنه تا چشم کار میکنه دورمون پر از آدم فضوله که مدام میگن چرا ازدواج نمیکنی؟ چرا بچه نمیاری؟ چجوری این مردو تحمل میکنی؟! و….. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تجربشو دارم بعد طلاق حتی پدر ومادر خودتم رفتارشون باهات عوض میشه. کلا وارد یه دنیای دیگ میشید. اگه خونه زندگی مستقل دارید حرف مردمم براتون مهم نیست و شغل دارید جدا بشید

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
به نظرم باید پارتنری پیدا بکنی که آزادیتو ازت نگیره

مرد باشعور گیر نمیاد که 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

هرکی یه طرفه بره پیش قاضی خوشحال برمی گرده اینایی که میان اینجا  راهنمایی می‌خوان فقط از رفتار بد طرف میگن در صورتی هر دعوایی دوطرف مقصرن حالا کمتر یا بیشترش مهم نیست 

اکثر  کسایی که جدیدا عضو نی نی سایتن دانش آموزن اینا شدن مشاور

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

والا اینجا هر کی تاپیک زد در مورد شوهرش گفت،، شوهرش نیاز به تیمارستان داشت یکی یهو پا میشه زنشو جلو جمع میزنه،یکی کله زنشو میکوبه دیوار زنش از شب تا صبح بالا میاره یکی جرعت نداره به شوهرش بگه بالا چشت ابرو چون همچین میزنه که نتونه بلند بشه یکی شوهرش از صبح تا شب با زنای این و اونه،،بعد به نظرتون اینا همینجور بشینن هیچ کار نکنن اون شوهرای عوضیشونم هر کار دلشون خواست بکنن؟؟؟تو روخدا اینقدر  مردا رو پر رو نکنید مگه زن شدی نباید غیرت داشته باشی؟؟زن هم باید غیرت داشته باشه والا،،حالا بعضی از تاپیک های چرت هم هست که مثلا نامزدش بهش شب بخیر نگفته میخواد طلاق بگیره اینا لوس بازیه ولی کاری با اینا ندارم تعداد این مدل تاپیک ها هم کمه روی صحبت من با اون خانومایی که روز و شبشون رو دارن با گریه سپری میکنن و گوشت گوشتشونو میخورن و زجر میکشن