2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه خیلی هر کدوم سر کارن و زندگی شخصی خودشونو دارن وقت نمیشه و کلا هم فاصله افتاده بینمون یکی کانادا ...

درک میکنم

کلا زندگیا خیلی شلوغ شده

وقت کمی برای این چیزا مونده

خوش به حالت که اونقدر دوستت دارن که میتونن روت حساب کنن و بیان و برنخیلیا هستن که بسیار تنهان و تو ح ...

😍😍😍چقدر نگاه آدما متفاوته

واقعا ی انسان می تونه از ی موضوع جنایت بسازه یا همونو تبدیل کنه به دل خوشی

از پستی که گذاشتم شرمنده شدم😌

البته بگم شما درست میگی نو همینطور میبینن 

ولی چون بچه کوچیک دارم واقعا خسته میشم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁