2777
2789

خیلی کلی میگممم 

دیشب یه پسری هست بهم پیام داد عاشق یکی شده و اینا بعد یه جوری گفت من فک کردم منو میگ بعد حالا من واقعا از پسره یه ذره هم خوشم نمیادد 

بعد برگشتم بهش گفتم وا تو منو نمیشناسی و ندیدی چه جوری با چهارتا چت خوشت اومده 

و یعنی چی 

بعد گفت سو تفاهم شده 

گفتم وای الان مثلا میخوای درستش کنی بابا باشه از من میخوای بشنوی ک فک کردم تو منو دوست داری ؟ 

واییی ابروم رفت طرف میگ چی میگی تو من منظورم فلانی بود اصلا تو نبودی بد خوندی پیاممو 

واییی آبروم رفت 

حالا هی میگ ناراخت نشدی از دستم 

هی میگفت دارم به رفتارای گذشته ام فک میکنم چی کار کردم ک‌تو همچین فکری کردی 

نصفه شب بود گیراییم واقعا پایین بود خیلی بد جواب دادم 

به خدا من از پسره اصلا خوشم نمیومد الان فک میکنه من دوسش داشتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو دچار سوءتفاهم شدم

دیگ اخرش ک ریدم به همه چی اینو گفتم دیگ 

گفتم اصلا به گوشه ذهنم خطور نمیکرد به خاطر همین قاط زدم نرفتم از اول پیامت رو بخونم 

وگرنه من حدس میزدم تو از فلانی خوشت میاد ( ک درست هم گفتم واقعا از همون خوشش میومد ) 

تقصیر تو نیست تقصیر ابه که هی قطع میشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بد رررررریدی که

واییی اخه هی میگفت چرا فک‌ همچین فکری کردی اخههه 

مثلا میخواس بگه چرا فک کردی من دپست دارم اخه میخواستم بهش بفهمونم خوشم نمیاد ازش 

بهش گفتم وای باشه دیگ به چی میخوای برسی اصلا من توهم داشتم ک تو دوسم داری ولی الان آرزو هام نقش بر آب شد با ایموجی خنده

بعد احمق فک میکرد من جدی میگم هی میگفت واقعا همچین فکری داشتی اخه من ک‌ نه نخی بهت دادم نه هیچی 

دیگ اعصابم خورد شد گفتم تو نمیفهمییی شوخی و جدی رو 

بعدم درست براش توضیح دادم گفتم اولش متوجه نشدم قاط زدم وگرنه همچین چیزی به ذهنم خطور نکرده بابا

واییی اخه هی میگفت چرا فک‌ همچین فکری کردی اخههه مثلا میخواس بگه چرا فک کردی من دپست دارم اخه میخواس ...

زیادم گند نزدی پس ، 

اخرش میگفتی داشتم فکر میکردم چطوری ردت کنم که دلت نشکنه 

درخواست دوستی 🚫❌❌🚫