2777
2789

تعداد خاله ها و دایی هامم زیاده

کل ایران متوجه میشن که قراره برام خواستگار بیاد 

بعد با مامانم دعوام میشه میگم مامان دختر خالم ازدواج کرد اصلا تو فهمیدی کی براش خواستگار رفت وقتی همه چی درست شد به همه گفتن 

هیچ کدوم از خواستگارامم درست نمیشه چون وقتی به همه پخش میشه هر کسی یه چیز میگه 

همین الآنم دیدم مامان بزرگم راجبم خواستگارم می‌گفت اونا از اول روستا نشینن پس دهاتین 

من حساسم یا حرفام درسته !؟

میگم وقتی انشاالله درست شد بره همه جا رو پخش کنه

خدایا مرسی ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای از دست مامانا منم همین مشکلاتو باهاش داشتم .ازوقتی ازدواج کردم تاااحالا هیچی رو بهش نمیگم چون میره همه جا پخش میکنه 

کاملا حق داری ولی مادر که گوش نمیده کار خودشو میکنه پس به خودت سخت نگیر و دعوا نکن اعصابتو خرد نکن 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

وای از دست مامانا منم همین مشکلاتو باهاش داشتم .ازوقتی ازدواج کردم تاااحالا هیچی رو بهش نمیگم چون می ...

اره تمام جزییات منو ریز به ریزشو تعریف می‌کنه چی نشد چی شد 

منم بعدا ازدواج کردم هیچی نباید بهش بگم 

خدایا مرسی ♥️

کاملا حق با شماست

منم با مامانم سر همین همیشه حرفم بود

تهشم اونقدر پافشاری کردم تا شوهرمو نگفت و فقط یهو به همه گفت فردا شب دعوتن خونمون بله برون😄

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

این براهمه صدق میکنه تا وقتی چیزی مشخص نیس و حرفا زده نشده و رسمی نشده وهمو نپسندیدن نباید کسی بدونه ...

دقیقا  ی خواستگار خیلی خوبی داشتم 

از همه لحاظ عالی بعد یکیشون از رو حسرت چنان  آهی کشید 

که خواستگارم اصلا یهویی پشمون شد و نیومدن 

به مامانم میگم اگه یکمی جلو زبونتو می‌گرفتی اینجوری نمیشد 

خدایا مرسی ♥️

آره مامانا اینجورین

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم