2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرهنگیان: استخدام رسمی از همون اول، حقوق داری، بیمه داری، تعطیلات داری، امکان پیشرفت کاریت و مهاجرتت کمه 

حسابداری: دوران دانشجویی حقوق نداری، برای استخدامیش باید جداگونه تلاش کنی، اگه کارت تو شرکت های خصوصی باشه تعطیلیات کمه اما اگه کار خوب پیدا کنی حقوقت از یه معلمم ممکنه بالاتر بره و امکان مهاجرت هم داره

فرهنگیان: استخدام رسمی از همون اول، حقوق داری، بیمه داری، تعطیلات داری، امکان پیشرفت کاریت و مهاجرتت ...

بنظرتون کسی که معلم زبانه هم مدرسه تدریس میکنه و بیرونم کلاس داره امکان پیشرفت نداره؟

۱ دلیل میگین؟

استخدام رسمی 

حقوق ثابت 

محیط کار آشنا و کم دردسر 

سال های تحصیلتون سابقه کارتونه

تضمین شغلی 

شناخته شده و قابل احترام 

این اهمیت ها در مقایسه هایی که شما بین حسابداری و فرهنگیان داشتید

سلام. پیج تخصصی موفقیت در ازمونهای حسابداری و بازار کار حسابداری توسط فرشاد رسولی رتبه برتر ارشد و دکتری حسابداری و عضو جامعه حسابداران رسمی ایران چند روزیست راه اندازی شده. خوشحال میشیم اگه رشتتون حسابداریه پیج اینستاگرام رو دنبال کنید. مطمین باش اطلاعات بینظیری دریافت می کنید.ادرس پیج:@f.arshadhesabdari