۵سال اول زندگی رفتیم مستاجری.بعدش خداروشکر خونه خریدیم..۹ساله ازدواج کردم.
ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ذکر یا جواد ائمه با خرید خونه معجزه میکنه..حتما و باایمان و امید انجام بدید.
ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم
۷ سال مستاجر بودیم خدارو شکر ۳ سالی میشه خونه خریدیم از اینور و انور قرض زیاد بالا آوردیم ولی خانوادش کمک خاصی نکردن البته توقعی هم نبود چون شرایطشو نداشتن
ما خونه نداشتیم ۳تا بچه هم داشتیماطرافیان بهم میگفتن خونه نداری بچه برا چیتهمنم گفتم شاید تا اخر عمر ...
به سلامتی عزیزم من یه سری ترس دارم که نمیخواستم بیارم تو این شرایط ولی خب سی سالمه و بخوام راستش بگم از اینکه صبح تا شب خونه تنهام بدون هیچ سرگرمی خسته شدم تصمیم گرفتم در نهایت خودخواهی یه دونه بیارم