2777
2789

اوایل دی ماه هرروز ساعت هفت و نیم صبح که میرم مدرسه میبینم دم کوچه مدرسه وایستاده تو ماشین بعد ک میرم تو مدرسه اون می‌ره 

یکبار هم تو کوچه مدرسه منتظر بودم پدرم بیاد بهم گفت ازت خوشم میاد و فلان دیگه نفهمیدم چی گفت ... فقط انقدر ترسیدم سریع رفتم بیرون از کوچه 

من نمیتونم به خانوادم بگم قبلا اتفاق مشابه این افتاده بود پدرم اجازه نمی‌داد حتیٰ تا مدت ها برم مدرسه مامانمم می‌گفت مرض از خودته 

بگید توروخدا ایندفعه چی بگم به پسره نیاد 

کاربری  از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن

همچین گفتی مزاحمت ، فکر کردم اذیتت میکنه

محلش نذار ، خودش میره

حتی نگاشم نکن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همچین گفتی مزاحمت ، فکر کردم اذیتت میکنهمحلش نذار ، خودش میرهحتی نگاشم نکن

خوشم نمیاد از اینکه کسی اینجوری سمج بیوفته دنبالم اگر یه موقعی پدرم ببینه خیلی بد میشه

کاربری  از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن

اگه دیدی هی داره تکرار میکنه بهش بگو جدی بره پی کارش اگه گوش نداد به یکی از مسئولای مدرسه بگو

باشه 🙏♥️

خوشم نمیاد از اینکه کسی اینجوری سمج بیوفته دنبالم اگر یه موقعی پدرم ببینه خیلی بد میشه

پدرت ببینه برا اون بد میشه

نه برا تو

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
پدرت ببینه برا اون بد میشهنه برا تو

پدرم سیستمش طوریه که همیشه من مقصر درمیام

بچه ها اسی میگه باباش حساسه برا خود اسی هم بد میشه محلش نذار اگه خیلی سمج بود بهش بگو گورشو گم کنه

بله درسته