2777
2789

بچه ها من یه دوره بسیاااااار سختی کشیدم تورندگیم 

یعنی گرفتاربودیم خانوادگی و خیلی عذاب کشیدم تا قرص و بستری بیمارستان روان و ... پیش رفتم 

همیشم دلم میخواست اگه مسکلاتم حل شد زندگیم اروم شد نمازبخونم من کلا نمازنمیخوندم فقط دوسه سال اول سن تکلیف رسبدنو خوندم دبگه نخوندم 

حالا زندگیم اروم شده همه اون گرفتاریا حل شد و شرش ازسرمون کم شد و برای ازدواج هم دقیقا کسی که میخواستم و دقیقا طبق معیارام بود بطور سنتی پیداش شد نصیبم شد و عقدیم الان 

میخوام نمازامو شروع کنم ولی نمیتونم چکار کنم 🤕

تاحالا چندباااار سعی کردم کلی نهایت یه هفته خوندم و باز ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چکار کنم گه عادت کنم و لذت ببرم ازش

ذکر استغفار زیاد بگو... موقع اذان مرتب بگو اعوذبالله من الشیطان الرجیم وپاشو وضو بگیر..بگو بیشتر از ده دقیقه بعد ازاذان نباید نمازم به تاخیر بیفته.. کم کم دیگه میشه روال زندگیت. همونطور که ناهار خوردن بخشی از زندگیته نماز هم تانخونی نمیتونی غذاتو بخوری

پارسا پسرمامان😍

عزیزم من خودم ادمیم که نماز تو ناراحتی هام ارامم میکنه واصلا دوس ندارم کسی بدونه همش تو خلوتم وتنهاییاس فلسفه نماز مثل همون مدیتیشن که اون لحظه فقط فقط به خدا فکر کنی نه چیزی دیگه ایی حالا اونموقع مردم درکی از مدیتیشن نداشتن مجبور بودن بگن نخوندنش گناهه وثواب داره وگرنه ارامشش عالیه حداقل برای من

از خود خدا بخواه یعنی دقیقا بگو خدایا نور ایمان و تو دلم روشن کن من میخام بیام سمتت یه قدم برمیدارم تو خدایی کن صد قدم منو بکش سمت خودت خودش همه چیو برات درست میکنه 

یه کار دیگه رابطت با امام زمان و خوب کن وقتی یه رابطه خوب و دلی با امام زمان داشته باشی و بدونی ایشون چقدر بابت گناهان ما غصه میخورن دیگه حاظر نیستی چنین فرد مهربونیو ناراحت کنی و گناه کنی من خودم امام زمان و شناختم به خدا رسیدم الان هرکار میخام بکنم میگم امام حاظرم داره منو میبینه نکنه کاری کنم که غصه دارش کنم اونم تو این زمانی که بیشتر از همیشه قلب امامم رنج زیادی و تحمل میکنه 

عزیزم من خودم ادمیم که نماز تو ناراحتی هام ارامم میکنه واصلا دوس ندارم کسی بدونه همش تو خلوتم وتنهای ...

نخوندنش که گناهه یه جورایی ظلم به خودمونه بعدم دانشمندا همین الانم کشف کردن که در طی روز سه مرتبه سطح انرژی و فرکانس زمین خیلی بالاس و وقتی ادم نماز میخونه در واقع انرژی و فرکانسایی که در طی روز جذب کرده و بد بوده رو سر به مهر میزاره خنثی میکنه و فرکانس بالای خیلی خوب و از زمین میگیره و تحقیق که شده فهمیدن اون زمان دقیقا زمان اذان مسلموناس هیچ کار خدا بی حکمت نیست و همه اش از روی منطق و استدلالای محکم 

نخوندنش که گناهه یه جورایی ظلم به خودمونه بعدم دانشمندا همین الانم کشف کردن که در طی روز سه مرتبه سط ...

خب عزیزم خودت داری دلیل علمی میگی من میگم اون موقع مردم درکی نداشتن پیامبر مجبور بود باتوجه به عقل پایین مردم اون زمام صحبت کنه بنده خدا نمیتونست توضیح علمی بده مگه اونا فهم داشتن

خب عزیزم خودت داری دلیل علمی میگی من میگم اون موقع مردم درکی نداشتن پیامبر مجبور بود باتوجه به عقل پ ...

نه اخه نمیشه که بگیم پیامبر از سر اجبار دروغ گفتن گناه نداره ببین گناه و باید برا خودمون معنی کنیم گناه یعنی عملی که غیر دستور خداست و عواقبی داره مثلا من خودم به بچم میگم مامان دستت و به این ظرف داغ نزنیا دستت میسوزه بعد بچم بگه نه مامان مهربونه و فلان دست بزنه خب مسلما دستش میسوزه و کمی عذاب میکشه خب دلیل سوختن دست بچه داغی ظرف بوده که من بهش گفتم نه نا مهربونی من الانم خدا میگه فلان گناه و نکن مثلا نمازتو ترک نکن که فلان عذاب و داره حالا من بگم نه عذاب نداره خدا اینو گفته چون مردم نمتونستن درک کنن اون زمان که نماز برای چیه خب درست نماز ارامش میده به ادم از اونطرف نخوندنش اون دنیا یه سری سختیا برامون داره این عذاب نخوندن نماز عکس العمل عمل خودمون تو دنیاس نه نامهربونی خدا نعوذبالله که خدا دروغ نمیگه که تو قران میگه نماز نخوندن فلان عذاب و داره