2777
2789
عنوان

اوایل زندگی خونتون رهن بود یا اجاره یا مال خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 7772 بازدید | 336 پست

از اول ازدواج همسایه خونه پدرشوهریم . سه بار تصمیم گرفتیم بخریم هی جور نشد خونه هم رفت بالاتر . از این سبک زندگی ناراضی نیستم ولی نگران روزیم که دیگه نشه اینجا بمونیم . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش خونه مادر شوهر بعد اجاره اجاره اجاره بعد خونه خودم

به سلامتی چجوری خریدید

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من اول رهن بود طبقه۴ بی اسانسور بعد وام ازدواج و اینا گرفتیم طلاهامم فروختم قرضم گرفتیم بعد ۹ ماه یه خونه قلنامه ای طبقه ۵ بی اسانسور و اینا گرفتیم. بعد ۲سالم عوضش کردیم  

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
خدا کنه شوهر منم خونه بگیره

ایشالا 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

۹۶ خونه خریدیممن ۲ شیفت و همسرم ۳شیفت کار میکردخیلی سختی کشیدیم اصلا به هیچ کس این حجم از فشار و سخت ...

عشقم چرا تراپی نمیری

رهن کردیم بعد ۱۱ سال خونه خریدیمبه نطرم طرفت آدم درستی باشه تو چادرم زندگی کنی ارزششو داره

با وام و خریدید عزیزم 

مستاجر نبودم اول خونه پدر شوهرم بعدم واحد بابام اینا دست ماست

به سلامتی 

یه میلیارد و خورده ایش وامهباقیش نه

وام چی عزیزم 

چقدر قسط میدید 

ما اجاره بود ماهی ۴۰ هزار ولی بعد از ۳سال یه آپارتمان با همکاران و کمک یک فرد خیر بسازیم

به سلامتی چه خوب

از اول ازدواج همسایه خونه پدرشوهریم . سه بار تصمیم گرفتیم بخریم هی جور نشد خونه هم رفت بالاتر . از ا ...

سخته درسته ؟