2777
2789
عنوان

اوایل زندگی خونتون رهن بود یا اجاره یا مال خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 7788 بازدید | 336 پست

وقتی عقد کردیم تو شهر خودمون خونه داشت اما کارش دادن شهر دیگه اونجا اجاره کردیم ۵ماه بعد عروسیمون خونه خودش فروخت ۲برابزش هم پول گذاشت تو همون شهر خونه خریدیم 😑کارمون شکست تا یه خونه کوچیک خریدیم

رهن و اجار بود پول اجتره نداشتیم از رهن کم میکرد یادمه ۱۰ سال پیش یه سوییت پنج تومن رهن کردیم😂 الان ...

به سلامتی 

کی خریدید؟ چه قیمت؟ وام و اینا گرفتید؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولش اجاره بودیمهرررر روز صبح میگفتم میشه همچین خونه ای بخریم؟انقدر حساب کتاب میکردماخیییلی دور از ذ ...

عزیز دلم ایشالا دلت شاد باشه 

چجوری خریدید وام و.. گرفتید؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

سلامت باشی عزیزمپنج سال پیش خریدیمبا فروش اون خونه نقلی +وام مسکن+ طلا و اینا

به سلامتی جیگر 

وام مسکن چقدر گرفتید؟ چند ساله؟ چقدر قسط میدید؟ 

چجوری میخواید بخرید عزیزم وام و اینا؟

اره دیگه قرار یکی زمین داره بده ما خودشون دوتا خونه بسازیم باهم ولی هرکسی سندخودش پول میگیریم پول خریدشو می‌بره ما هم اینجوری صاحبخانه میشم خدا کنه همه چی جور بشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ممنون عزیزم داریم میسازیم اخراشه۶سالهاولش اجاره میدادیم ۳ ساله که خونه ی برادرشوهرم اومدیم بنده خدا ...

به سلامتی ایشالا به زودی تموم بشه 

به نظرتون ساخت خونه به صرفه تره یا خونه آماده ؟ 

داشتیم اما چون کوچیک بود بعداز دوسه سال دادیم اجاره ی خونه دیگ اجاره کردیم

چقدر میدید ماهی

قضیه واسه ۱۳سال پیشهبا ۱۰تومن پیش خرید کردیم با وام ۲۰میلیونی تونستیم عوضش کنیمالان این رقما بیشتر ش ...

دقیقا 

استارتر آن سالها زود خونه خودتون رو می‌خرید🌺

قلب منی جیگر خوش قلب من 

برای خودم نمیخوام خوشگل

به سلامتی ایشالا به زودی تموم بشه به نظرتون ساخت خونه به صرفه تره یا خونه آماده ؟

خونه ی آماده که راحت تری 

تا خونه ساخته بشه زمان بره

از یطرف اونجوری نقشه دست خودته ولی خونه ی آماده نه

وقتی عقد کردیم تو شهر خودمون خونه داشت اما کارش دادن شهر دیگه اونجا اجاره کردیم ۵ماه بعد عروسیمون خو ...

تازگی ها عزیزم؟ 

ایشالا صاحب خونه بشید عزیزم با اینکه مستاجر هستید بچه دارید؟ خورد و خوراک و.. چجوری؟

ممنونم عزیزم

بله یه دختر 6 ساله دارم که مهد خصوصی میره

جای خوبی زندگی میکنیم اجاره ها بالاس همه چی گرونه 

ولی چاره ای نداریم خوردو خوراک و پوشاکم الهی شکر متوسط ب بالا

ایناروگفتم اگه خونه داشتیم قطعا یه پله جلو تر بودیم پولی ک دست صابخونس میتونست سرمایه زندگیمون شه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم