2777
2789
عنوان

اوایل زندگی خونتون رهن بود یا اجاره یا مال خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 7032 بازدید | 335 پست
اره دیگه قرار یکی زمین داره بده ما خودشون دوتا خونه بسازیم باهم ولی هرکسی سندخودش پول میگیریم پول خر ...

من درست متوجه شدم عزیزم؟ 

زمین میده به شما 2 واحد می‌سازید 

یه واحد شما برمی‌دارید یکی اون؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تقریبا سه سال پیش میتونم بگم معجزه بود...

اگر دوست داشتید بگو بهم وام و گرفتید

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

خونه ی آماده که راحت تری تا خونه ساخته بشه زمان برهاز یطرف اونجوری نقشه دست خودته ولی خونه ی آماده ن ...

از لحاظ قیمتی چی عزیزم 

برای هرکس میخوای خواهر حتما دعاش میکنم

از آدمای خوش قلبی مثل شما باید تکثیر بشه

ممنونم عزیزمبله یه دختر 6 ساله دارم که مهد خصوصی میرهجای خوبی زندگی میکنیم اجاره ها بالاس همه چی گرو ...

به سلامتی چه خوب

ماهی چقدر میدید خوشگلم؟ 

خیلی مستاحری سخته منکه خسته م یعنی ی روزی میشه منم صاحبخونه شم

ایشالا واقعا ایشالا 

عزیز دلم ایشالا دلت شاد باشه چجوری خریدید وام و.. گرفتید؟

وام گرفتیم و خواست خدا

اولین بار یه صدمتری نوساز خریدیم

یعنی تو خوابم نمیدیدیم

خانوادم که باورشون نمیشد انقدر خونه شیک و قشنگ بود

اون موقع ها تمام دغدغم خونه بود ۲۴ ساعته برای خونه دعا میکردم برنامه میریختم کار میکردیم و....خیلی سختی کشیدیم براش

محبت داری 💓🌺انسان ویژگی رو در دیگران نمی‌بینه مگر خودش دارای اون باشه

عزیز منیییی🩷🩷🩷🩷🩷

اگر دوست داشتید بگو بهم وام و گرفتید

اره سه تا وام سنگین گرفتیم یکیم وام فرزند اوری بود یه مقدار طلا داشتم دوتا زمین تو روستای دور افتاده داشتیم که معجزه وار فروش رفت یه مقدارم قرض کرفتیم از مامانم 

مارو صاحبخونه جواب کرده بود من ماه ۹ بارداری با شکم حامله در به در املاکیا دنبال رهن خونه بودیم ولی هیچ خونه ای با پولمون جور نبود زمینی که ۳ یا ۴ سال بود گذاشته بودیم برا فروش یهو جفتش باهم فروش رفت مثل معجزه 

وام گرفتیم و خواست خدااولین بار یه صدمتری نوساز خریدیمیعنی تو خوابم نمیدیدیمخانوادم که باورشون نمیشد ...

دوست داشتی بهم میگی این داستان چند سال پیش؟ 

اره سه تا وام سنگین گرفتیم یکیم وام فرزند اوری بود یه مقدار طلا داشتم دوتا زمین تو روستای دور افتاده ...

عزیز دلم چه خوب