2777
2789

امروز مراقب امتحان پیام اسمانی بودم

ستون دین نمیدونند چیه

نامحرم نمیدونند کیا هستند

متوسطه اول اند

خودم دبیر ریاضی ام

12 تقسیم بر 2 بلد نیست

یعنی همه جا اینجوره یا مدرسه ای که من توش هستم اینشکلیه؟؟!!

سال اولمه خیلی خبر ندارم

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

بچه ها کلا یکم کودن شدن 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

یا خداااا چقد دردناکه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیستم آموزشی داغون

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

اینایی که میگی واقعا تاسف آوره چون اینارو حتی بچه دو ساله هم باید بلد باشه

ولی کلا در نظر بگیریم هم درسا خیلیی سخت شدن هم خیلیا هستن مشکلاتی دارن که توان درس خوندن ندارن

یه چیزی بگم بین خودمون بمونه،کلا ا،پ یه برنامه تدوین کرده که دانش آموز مصرف گرای،تن پرور و وابسته تربیت کنه،خدا به داد آینده ای برسه که اینا می‌خوان مدیریت کنن،پسره کلاس ششم اسم خودشو نمی تونی بنویسه،ا پ به زور میگه قبول کنید،حق مردود کردن نداری

تقریبا اکثرن همینن فکنم🤦🏻‍♀️بچه ها زیاد ازذهنشون کارنمیکشن پدرومادرام انگار ن انگار..تو اینستا خانومی کامنت گذاشته بود به بچه ها سخت نگیرید بزارید برن مدرسه تایمشون بگذره بازیشون کنن چیزیم یاد نگرفتن مهم نیس

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

خواهرم میگفت جمله سازی داشتن بچه ها....چند تا لعت بوده مثل اسب...انقلاب....قفس و غیره میگفت خیلی ها داغون بودن اما بدترینشون اینجوری جمله ساخته بود

اسب شد

انقلاب بود

قفس آمد

😓😓😓

لعنت به ذات و وجودت افغانی....