2777
2789
عنوان

اوایل زندگی خونتون رهن بود یا اجاره یا مال خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 7062 بازدید | 335 پست
سال ۸۸ خونمون ساخته شد نزدیک ۲ سال مستاجر بودیم اون زمان اجاره ها انقدر بالا نبود

آهان ساختید خونه رو؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیش خرید با چقدر کردید؟ وام و.. گرفتید؟

قضیه واسه ۱۳سال پیشه

با ۱۰تومن پیش خرید کردیم با وام ۲۰میلیونی تونستیم عوضش کنیم

الان این رقما بیشتر شبیه شوخیه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
من خودم مستاجری رو به هیچ عنوان قبول نمیکنم چون کسی این مدلی باشه در حد من نیست اصلاالبته بازم بستگی ...

درسته عزیزم 

دختر عمم ایشون هم از اول تو خونه مستأجری و نبوده حالا همسرش میگه رهن میکنم ولی پول خرید هم نداره البته برای خرید توی اندیشه و کرج و. داره به نظرت خوبه بره اونجاها؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

ممنون تقریبا ۱۰ سال حالا فکر نکنی قصر ی واحد کوچولو الان ک این مسکن ملی و اینا نمیدونم چجوریه اگر ...

مسکن ملی رو میدونی چیه عزیزم؟ 

مرسی گلنه خودش

مرسی عشقم دوست داشتی جواب بده شغل همسرتون چیه و چقدر درآمد دارن

عقدمخونه خودمون میریم تازگیا خریده کوچیک و بازسازی میخواد اما خوبه

به سلامتی عزیزم 

چقدر داده خریده؟ و شهرتون رو میگید لطفا؟ با وام و اینا خریده؟ 

درسته عزیزم دختر عمم ایشون هم از اول تو خونه مستأجری و نبوده حالا همسرش میگه رهن میکنم ولی پول خرید ...

قطعا خوب نیست حالا بازم بستگی به شرایط شون داره

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

ن خوب ک نیست آرزوی خونه دارم ک مال خودم باشه آرامش داشته باشم هر طور میخام دیزاین کنم ما ماهی ۲۳ مید ...

خیلی سخته حس میکنم 

9ساله مستاجریم همچنانحقیقتش دیگه امیدی ندارم بخونه دارشدنهرسال آواره این خونه و اون خونهتاپامونو توی ...

ایشالا صاحب خونه بشید عزیزم 

با اینکه مستاجر هستید بچه دارید؟ خورد و خوراک و.. چجوری؟ 

بله وام گرفتیم قم

اگر دوست داشتید بهم بگید 

وام چی و چقدر گرفتید قسط هاش چقدره 

بعله البته ما ۵ماهه عروسی گرفتیمولی بااین وضع داغون انتظار خونه تقریبا الکیه

ایشالا خونه دار بشید زیبا

ماهی چقدر میدید؟