2777
2789
عنوان

اوایل زندگی خونتون رهن بود یا اجاره یا مال خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 7839 بازدید | 336 پست

نه ما رفتیم باهاشون طبقه بالا ولی بعدجدا شدیم رفتیم ی شهر دورتر تا چهار سال دور شدیم ازشون مستأجری تا الان دیگه الان به فکر خونه خریدن افتاده آقا 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شکر خدا خونه مال خودمون بود

به سلامتی عزیزم 

خودشون خریدن یا خانواده؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اسباب کشی سخته وگرنه ادم نتونه بخره خب رهن و اجاره میکنه

من صبر کردم بعد خریدن خونه ازدواج کردم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

پدر همسرم یه واحد خونه شهری که همسرم درس میخوند داشتن، دو سال اونجا زندگی کردیم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

۳سال عقد موندیم تا بتونیم پول جمع کنیم ی آپارتمان کوچیک پیش خرید کنیم

چندسال توش زندگی کردیم و با وام تونستیم بزرگترش کنیم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
۱۵سال پیش ازدواج کردم وضع مالی‌شون جوری یود که مطمئن بودم زود خونه دار میشیم و اگر اینطور نبود قبول ...

به سلامتی عزیزم چه خوب منم اینجوری دوس دارم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

برای پدرش بوداجاره و ترجیح میدانم به اون خونهرهن عالیه چرا بد باشه

میشه بگید چرا؟ 

من خواستگار دارم پدرش خونه میده، تک پسرم هست

خوب نیست؟ 

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

اولش ک معلومه اجاره

الان مستاجرید؟

سال ۸۸ خونمون ساخته شد 

نزدیک ۲ سال مستاجر بودیم اون زمان اجاره ها انقدر بالا نبود 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری