2777
2789
عنوان

برای ثبات افکار باید چیکار کرد

84 بازدید | 6 پست

یعنی از وسواسه؟

ذهنم اروم نیست پر از تشویش و شک و تردیده راجب هویت و شخصیت و اعتقاداتم

اگه وسواس و استرس رو کاهش بدم اوکی میشه؟نمیخوام بیهوده زمانم رو خرج کنم

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیو بپذیرماصلا نمیدونم دقیقا کی هستم که بپذیرمش

من تا یکماه پیش وسواس فکری اذیتم میکرد 

تازگی سعی کردم بپذیرم که من اینم ،خودمو مقایسه نکنم 

ظاهرمو بپذیرم ،انداممو بپذیرم ،اخلاقمو بهتر کنم و کمتر اعتماد کنم ،اینا تو ذهن من بود و ثبات نداشتم و بهمم میریخت ،شاید تو ذهن شما مسائل دیگه ای باشه که من بی خبرم

من تا یکماه پیش وسواس فکری اذیتم میکرد تازگی سعی کردم بپذیرم که من اینم ،خودمو مقایسه نکنم ظاهرمو بپ ...

من فکر میکنم که..الان باید وقتی یکی مخالف منه ، بهش اینو بگم یا نگم

اگه بگم پررو میشه

اگه فکر کنم که پرروعه اونوقت شاید من غرور کاذب دارم شاید این حرکت اشتباهه شاید من خیلی معرورم شاید اگه همینطوری پیش بره زندگیمو از دست بدم

شرایط خیلی مثل قبله ، نکنه اتفاقای پنج سال پیش برام بیفته و.......

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

من فکر میکنم که..الان باید وقتی یکی مخالف منه ، بهش اینو بگم یا نگماگه بگم پررو میشهاگه فکر کنم که پ ...

این ترست طبیعیه فقط نباید بذاری بهت غلبه کنه ،افکارتو بنویس ،منم همین ترس شمارو دارم که مثلا ادم اشتباه انتخاب کنم ولی خب با دقت و تجربه بیشتر ،تصمیمت قطعا تصمیم بهتریه ،نگران نباش