2777
2789
عنوان

اوایل زندگی خونتون رهن بود یا اجاره یا مال خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 7804 بازدید | 336 پست
دنبال یه جایی واسه رهن هستیم بعدش خودش داره از طریق تعاونی مسکن ایشالا صاحب خونه میشه قراره ۳ دنگ اس ...

به سلامتی ایشالا 

تعاونی مسکن چیه عزیزم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

نه ما رفتیم باهاشون طبقه بالا ولی بعدجدا شدیم رفتیم ی شهر دورتر تا چهار سال دور شدیم ازشون مستأجری ت ...

چجوری میخواید بخرید عزیزم وام و اینا؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سه سال مستاجر بودیم البته یه خونه نقلی داشتیم دست مستاجربعد دیگه خونه خریدیم اومدیم خونه خودمون

به سلامتی باشه 

چجوری خونه خریدید عزیزم وام و..؟ 

اسباب کشی سخته وگرنه ادم نتونه بخره خب رهن و اجاره میکنهمن صبر کردم بعد خریدن خونه ازدواج کردم

چند وقت عزیزم صبر کردی؟ 

وام و.. گرفتید؟ 

پدر همسرم یه واحد خونه شهری که همسرم درس میخوند داشتن، دو سال اونجا زندگی کردیم

به سلامتی 

ایشالا بخرید چند سال ازدواج کردید ماهی چقدر میدید

ممنون عزیزم داریم میسازیم اخراشه

۶ساله

اولش اجاره میدادیم ۳ ساله که خونه ی برادرشوهرم اومدیم بنده خدا اجاره نمیگیره ولی ماهم خیلی خرج خونه میکنیم مثلا کابینت کردیم گازکشی کردیم حیاطش خاکی بود شن ریختیم دیوارهاشو چیدیم سقفشو رنگ کردیم ایزوگام کردیم

۳سال عقد موندیم تا بتونیم پول جمع کنیم ی آپارتمان کوچیک پیش خرید کنیمچندسال توش زندگی کردیم و با وام ...

پیش خرید با چقدر کردید؟ 

وام و.. گرفتید؟ 

چرا بد باشه

حس میکنم نمیشه دیگه خونه خرید رهن و اجاره بری

چند وقت عزیزم صبر کردی؟ وام و.. گرفتید؟

بله وام داشت

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

از اول خونه داشتیم

به سلامتی خود همسرت خرید؟ یا باباش؟ 

میشه بگید چرا؟ من خواستگار دارم پدرش خونه میده، تک پسرم هستخوب نیست؟

ما جدا شدیم الان

والا خیلی وابسته به پدرش بود

یه خونه ویلایی دو طبقه بود طبقه پایین خانواده اش این بدتر کرده بود شرایطو

تک بچه هم بود کلا خیلی لوس

شاید اگه چیزای دیگه اوکی بود اون موقع با خونه کنار میومدم

یک سال رهن.سه سال منزل پدرم.که البته خودشون زندگی نمیکردن.بعد خانه دار شدیم خدارو شکر

الحمدلله چجوری خریدین عزیزم؟ وام و اینا گرفتید؟