2777
2789
عنوان

اوایل زندگی خونتون رهن بود یا اجاره یا مال خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 7759 بازدید | 336 پست
پخت و پز تحصیلات نمیخواد گلم اینارو بخاطر خودت میگم وگرنه برای من هیچ سودی نداره اما خیلی خوشحال میش ...

فدات شم عزیز دلمی باورت میشه هیچ انگیزه ای ندارم یه چند دقیقه پیش دخترم میگف مامان چرا اینقدر تو خودتی چیزی شده 🥲دیگه کم اوردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فدات شم عزیز دلمی باورت میشه هیچ انگیزه ای ندارم یه چند دقیقه پیش دخترم میگف مامان چرا اینقدر تو خود ...

وقتی شما که الگویی دخترتی ناامید باشی مطمئن باش آینده خوبی تو جامعه نخواهد داشت 

وقتی کودکی از خوانواده امنیت فضای گرم عشق و انگیزه رو دریافت نکنه میره به دنبال نیاز هاش اونم بیرون از خونه 

اونوقت که نمیشه برش گردوند 

من مشاوره هستم اگر خواستی میتونم کمکت کنم 🤍

۳ سال پیش ۱۱۰۰۱۰۰ هم خرج کابینتو اینا شد روی هم ۱۲۰۰

مرسی عزیزم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

شهریور عروسیم بود مال خودمونه

همسرتون گرفتن یا پدرشون؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

همسرتون گرفتن یا پدرشون؟

همسرم 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
الحمدلله چجوری خریدین عزیزم؟ وام و اینا گرفتید؟

شوهرم   چندسال قبل ازازدواج زمین خریده بود.با کلی وام.. تقریبا تمام‌حقوقش پای قسط میرفته..یکی دوسال بعد از ازدواج اقساط زمین تمام شد. دوباره چندتا وام وساخت خونه

پارسا پسرمامان😍
من درست متوجه شدم عزیزم؟ زمین میده به شما 2 واحد می‌سازید یه واحد شما برمی‌دارید یکی اون؟

نه اون آقا زمین داره سندشو شوهرم درمیارن با وام که میگیریم پول زمین میدیم بهش بعد هرکسی خونه شو جدا واسه خودش درست می‌کنه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بی فرهنگ چرا؟ من ۱۵ سال تبریز زندگی کردم. ارومیه های لاکچری و اهل عشق و حال هستن. یک سر بیا نظرت عوض ...

بی فرهنگ وبددهن دیگه اکثریت الان تو اپارتمانن دارن همه رو سگ تلقی میکنن لونه سگ میگن به اپارتمان...کلا تطرم عوض شد برای اهالی ارومیه 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

خونه پدریش ولی گفته واسه خودتون ارثیه،ولی خودمون هم خونه خریدیم ۲ ساله که ازدواج کردیم

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....