2777
2789
عنوان

اوایل زندگی خونتون رهن بود یا اجاره یا مال خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 7640 بازدید | 336 پست
باور کن همش با شب و روز نخوابیدن بدست اومد پدرم از ۵ صبح تا ۹ شب توی ۳ مکان مختلف کار می‌کرد امیدوار ...

زنده باشه عزیز دلم ..بله دیگه برای بدست آوردن هر چیزی باید تلاش کرد ..شوهر من میشینه ته خونه انتظار داره مولتی میلیاردر بشه🙄

بی فرهنگ چرا؟ من ۱۵ سال تبریز زندگی کردم. ارومیه های لاکچری و اهل عشق و حال هستن. یک سر بیا نظرت عوض ...

پولدار و بی فرهنگ واژه ای جدا از هم هستند 

توهین به مکان زندگی مردم و همچنین سبک زندگیشون خارج از ادب گلم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم فقط یکبار بیا ارومیه خونه های دانشکده متراژ ۱۵۰۰متر دارن. و آپارتمان‌های خیلی شیک و گرون هم دا ...

شهر ماهم همینه گلم استخر رو ۹۰ درصد خونه ها دارن حتی خونه ای خود ما 

من بحثم جداس من مخالف توهین به زندگی آپارتمانی هستم وگرنه کی بدش میاد یک انسان از جنس خودت توی رفاه باشه؟

زنده باشه عزیز دلم ..بله دیگه برای بدست آوردن هر چیزی باید تلاش کرد ..شوهر من میشینه ته خونه انتظار ...

کسی فقیر بدنیا بیاد مقصر نیست اما اینکه فقیر از دنیا بری کاملا خودت مقصری 

حالا که همسرتون قدم برنمیداره شما بردارید حداقل برای فرزندتون🤍

من ۱۶ سال تبریز بود غیر از،یک عده پولدارهاش، بقیه بسیار بی فرهنگ بودن مثلا فکر کن کسی از،قره آغاز و ...

من تا به حال نرفتم تبریز 

همجا خوب و بد داره 

مگه غیر از اینه عزیزم؟

کسی فقیر بدنیا بیاد مقصر نیست اما اینکه فقیر از دنیا بری کاملا خودت مقصری حالا که همسرتون قدم برنمید ...

عزیزم ما تو یه شهر کوچک بدون سرمایه هستیم اینجا زنا دستشون بستس برای کار 

شهر ماهم همینه گلم استخر رو ۹۰ درصد خونه ها دارن حتی خونه ای خود ما من بحثم جداس من مخالف توهین به ز ...

خوب آپارتمان ۹۰ متری استخرش کجا بود. من خودم آپارتمان ۲۰۰ متری داریم ولی کلا خونه حساب نمیشه 

من به کسی توهین نکردم و فقط،در مورد شهرمون گفتم که آپارتمان خونه حساب نمیشه

عزیزم ما تو یه شهر کوچک بدون سرمایه هستیم اینجا زنا دستشون بستس برای کار

تحصیلاتتون اگر کفاف نداد 

شما میتونید توی خونه آموزش پخت سوسیس و کالباس یاد بگیرید 

فک کنم خانم جندی بود پک های آموزش میفروشه 

شهریور عروسیم بود مال خودمونه 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
خوب آپارتمان ۹۰ متری استخرش کجا بود. من خودم آپارتمان ۲۰۰ متری داریم ولی کلا خونه حساب نمیشه من به ک ...

خونه پدریم تریبلکس (ادعایی به هیچ عنوان ندارم) و استخر داره هرچقدر کوچیک 

ساختمانی که بما داد هر واحد استخر جدا نداره همگانی هستش

کلا هم واحد ۲۶۰ متراژ و دوبلکس 

خدا به هرکسی بیشترش رو بده