2777
2789
عنوان

اوایل زندگی خونتون رهن بود یا اجاره یا مال خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 7644 بازدید | 336 پست
عزیزم شوهرم اولا اینکه بشدت بی عرضس وشغل ثابتی نداره

بله خیلی سخته ایشالا که درست بشع

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

نه،رفتم خونه خودم.البته تو عقد یه خونه خیلی معمولی خریدیم.طبقه اش بالا بود ولی برای شروع زندگی،دوسش ...

چه‌ خوب به سلامتی 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم ایشالله خدا برای بچم خوب بخاد شما هم دعاش کنید ..برای خودم جز سختی وحسرت چیزی نخاست

انشاءالله بحق این ماه عزیز خوشبخت وعاقبت بخیر شید...شوهرتم سربراه شه❤️💖🩷

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
ما ارومیه هستیم‌ خ نه ویلایی نباشه میگن لونه موش یا دور از حضور ایت اوسی

گلم پس باید یبار ارومیه های عزیز رو دعوت کنیم به بازدید اپارتمان های متراژ بالا و لوکس شاید دیدشون عوض شد 

پدر بنده ساختمانی داره میسازه که با نصف پولش هممون خونه ویلای میتونستیم بخریم 

شما هم میتونید از واژه های بهتری استفاده کنید 

همیشه امیدت به خدا باشه پنج سال مستأجری دوماه نود متری خریدم شاید باورت نشه ما عقد کردیم همه چی گرون ...

ایشالا هرچی خدا بخواد بشه

خیلی وقته ارومیه نیومدم......چی بگم واقعا بی فرهنگن دورازحضور

بی فرهنگ چرا؟ من ۱۵ سال تبریز زندگی کردم. ارومیه های لاکچری و اهل عشق و حال هستن. یک سر بیا نظرت عوض میشه.  قکر نکنم ویلاهای ارومیه لنگه اش تو تبریز باشه

آنقدر لاکچری هستن که شاه اسم خودشو گذاشته بود روش رضاییه

بله گلستانم گلم شهرم رو نگم ممکنه با این آماری که دادم شناخته بشم😂

به سلامتی عزیزم باشه

مبارکتون باشه عزیزم رقم شما رو حتی بلد نیستم بنویسم 😂😂😂

باور کن همش با شب و روز نخوابیدن بدست اومد 

پدرم از ۵ صبح تا ۹ شب توی ۳ مکان مختلف کار می‌کرد 

امیدوارم خدا برات بهترین هارو رقم بزنه🤍🤍🤍

اره می‌دونی چرا توهم زدم از بس تو رویاهام خونه روییایم رو میچینم 🖤

همه همینیم عزیزم خدا مملکت رو لعنت کنه

گلم پس باید یبار ارومیه های عزیز رو دعوت کنیم به بازدید اپارتمان های متراژ بالا و لوکس شاید دیدشون ع ...

عزیزم فقط یکبار بیا ارومیه خونه های دانشکده متراژ ۱۵۰۰متر دارن. و آپارتمان‌های خیلی شیک و گرون هم داره. اینجا باغ و ویلا و استخر داشتن از ضروریات هست. کسی تو پارک نمیبینی چون همه باغ و ویلا دارن

پارک و فضای سبز عمومی رفتن برای خانواده های اصیل ایراد هست 

ولی خوب با این گرونی فقط اونهایی که ارث دارن الان باغ میتونن بخرن

به سلامتی جیگر وام مسکن چقدر گرفتید؟ چند ساله؟ چقدر قسط میدید؟

۱۲ ساله هست عزیزم

ما ۵سال پیش گرفتیم مبلغش خیلی کمتر از الان بود چون خونه هم ارزونتر بود نسبت به الان

نرخ الان فرق میکنه

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...