2777
2789
عنوان

اوایل زندگی خونتون رهن بود یا اجاره یا مال خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 7644 بازدید | 336 پست
روف گاردنش؟گلم حساب کن میزبیلیارد استخر آلاچیق و...بله متراژ بالاس برای یک ساختمان ۳ طبقه اس

به خاطر همونه این قیمت دراومده 

کجا دارن میسازن 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون میگم فکر نکنم با این گرونی و.. بتونه بخره همیشه باید رهن باشع

همیشه امیدت به خدا باشه پنج سال مستأجری دوماه نود متری خریدم 

شاید باورت نشه ما عقد کردیم همه چی گرون شد بدون هیچ پشتوانه ای از سمت خانواده همسرم عروسی و خونه خودش اجاره کرد .

همیشه تو رویاهام یه خیر برام یه خونه شیک مبخره😂😂😂از بس فکرو خیال کردیم توهمی هم شدیم 😔🤢

خوب میشد اینجوری 😂

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

ما شهر کوچیک هستیم البته مرکز استان هستیم ولی اندازه تهران و تبریز نیستآپارتمان خونه حساب نمیشه

عحب په چی حساب میشه...ما خودتبریزیم ....خونه های حیاط،دار رو هم میکوبن اپارتمان میکنن

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
شوهرم مسولیت پذیر نیست بیشتر وقتا بیکاره متاسفانه به بیشعور بی درک به تمام معناست

حق داری خدا پناهت بلشه ...خیلی هس اینجور مریضا

پدر مادر من بعد ۱۳ سال خونه ساختنکی تو این شرایط پول خونه داره؟ 💔

واقعا

همیشه امیدت به خدا باشه پنج سال مستأجری دوماه نود متری خریدم شاید باورت نشه ما عقد کردیم همه چی گرون ...

اره ۵سال پیش هرماه خونه گرونتر میشد ما پول نقدم داشتیم بزور خریدیم چون هی امروز وفردا گرونتر میشد

ما ارومیه هستیم‌ خ نه ویلایی نباشه میگن لونه موش یا دور از حضور ایت اوسی

خیلی وقته ارومیه نیومدم......چی بگم واقعا بی فرهنگن دورازحضور