2777
2789
عنوان

هعیی شوهرم دلش ذرت مکزیکی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 36 پست
پول خرید ذرت و پنیرپیتزا و قارچ نداری؟؟؟شوهرت هیچی پول نمیده بهت؟؟؟؟

پول دارم ولی اصلا وقت بیرون رفتن ندارم

دوس دارم یهویی درس کنم و ببرم براش

نه اینکه بگم بخر درس کنم🙁

Nail artist 🤍  

به بابات بگو این وسایل هارو بخر برا امشب شام درست کنمممبعددد یکمشو بفرست برا شوهرت😅

این بابایی ک اینو گفته

حتما میگه لازم نکرده

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شوهرت باید بخره یا آماده شو یا مواد شو 

بعد بگه درست کن به نظرم بابات ی چیزی از شوهرت دیده که همچین حرفی زده شوهرت خسیسه وگرنه مگه چیه که از تو میخواد 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

پول دارم ولی اصلا وقت بیرون رفتن ندارمدوس دارم یهویی درس کنم و ببرم براشنه اینکه بگم بخر درس کنم🙁

وا

بگی بخر چیه

اون وظیفشه پول بزنه به کارتت

اینام تو هر فروشگاهی و مغازه ای پیدا میشه یه ربع میخری و برمیگردی، بعدم درست میکنی

چه چیزای مسخره ای دغدغتونه

چندسالته؟

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
این بابایی ک اینو گفتهحتما میگه لازم نکرده

اصلا تو مجردی از این حرفا نمیزد

سر ی نسکافه گف من چرا

بعد حالا سر شهریه هم گف واسه من درس میخونی میگه«البته ایو پرسیدم گفتم شما میدین یا نامزدم چون تازه عقد کرده بودم نمیدونستم وگرنه دیگه بعد عقد انتظار خرج میلیونی ندارم ازش»

Nail artist 🤍  

اصلا تو مجردی از این حرفا نمیزدسر ی نسکافه گف من چرابعد حالا سر شهریه هم گف واسه من درس میخونی میگه« ...

الهی بگردم

ولی خب اخه هنوز تو خونشونی

اگ انصاف داشته باشه یکم کمکت میکنه

شوهرت بت پول میده ؟

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

الهی بگردمولی خب اخه هنوز تو خونشونیاگ انصاف داشته باشه یکم کمکت میکنهشوهرت بت پول میده ؟

اره میده 

مشکل پول ندارم خداروشکر

ولی خودم نمیتونم برم مغازه بخرم 

دوس دارم همه وسایل خونه بود و یهویی فردا درس میکردم میبردم براش☹️

Nail artist 🤍