2777
2789
عنوان

سوال زبان دهم دارم یلحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 27 پست

صفات عالی est یا the most میگیرن 

حالا صفات تک بخشی بعد از صفت est میگیرن 

صفات بیش از یک بخش هم قبل از صفت the most میگیرن

مثلا high چون تک بخشیه میشه highest 

ولی beautiful بیش از یک بخشه پس میشه the most beautiful 

لاااایک نکنننن😤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخ منظورم فرق کلمه ها نبودمنظورم فرق معنی بین est و most بود ک هر کدوم بیاد در واقع یک معنی میده

معنیش که آره😂🤦🏻‍♀️

ولی منظورش کاربردشون بود

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

چطور فرقی نداره😐 قانون خودشو داره

دستور نودلتو میدی عزیزم

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

منم دهم هستم فردا امتحان دارم

هنوز به اونجاها نرسیدم خوش بحالت 😂😭

فکر کنم موست واسه چند بخشی باشه

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

دستور نودلتو میدی عزیزم

حتما😘💝

🍜نودلی که میخری حتما مارک اِلیت باشه👌🏻

🍗طعم مرغش هم نسبت به بقیه خوشمزه تره👌🏻

(البته این مورد سلیقه ایه و ممکنه متفاوت باشه)

_ یک لیوان و نصف آب بریز تو یه قابلمه کوچیک

_ وقتی جوش اومد نودلو بهش اضافه کن

_ بزار 10 تا 15 دقیقه با حرارت کم بپزه و در قابلمه رو بزار

_ اون وسطا هم بزن تا نودل باز بشه و خوب بپزه

_ بعد پودری که داخلش هست بهش اضافه کن

_ وقتی کامل میپزه انگار لعاب میندازه

_ اگه حس کردی خشک شده یه ذررره آب بهش اضافه کن

_ بعد میتونی هرچی که دوس داری بهش اضافه کنی

ذرت، نخود فرنگی، هویج، قارچ، گوشت، سوسیس و ...

یا میتونی خالی بخوری. اینجاش دیگه سلیقه ایه

پیشنهاد من اینه نودلو به دو قسمت تقسیم کنی

یه قسمتشو خالی بخوری یه قسمتشو مواد بزنی

بعد ببینی از کدوم بیشتر خوشت میاد

_ فقط چیزایی که از قبل نیاز به پختن داره اول

بپز بعد به نودل اضافه کن وگرنه انگار خام میمونه

طبق این دستورِ من، آب کمتری میریزیم که باعث میشه مزه پودرش بیشتر باشه، به جای سه دقیقه میزاریم قشنگ یک ربع بپزه و مواد دلخواه بهش اضافه میکنیم. اینجوری خیلی خوشمزه تر میشه تا چیزی که روش نوشته و تبلیغشو میکنن نوش جون😋💕

( نودلو میشه با شیر هم پخت یا حتی پنیر پیتزا یا پنیر گودا هم بهش اضافه کرد که اینا هم تست کردنی و سلیقه ایه🌱)

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

منم دهم هستم فردا امتحان دارمهنوز به اونجاها نرسیدم خوش بحالت 😂😭فکر کنم موست واسه چند بخشی باشه

ظهر تموم کردم دارم نمونه سوال میزنم😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 
حتما😘💝🍜نودلی که میخری حتما مارک اِلیت باشه👌🏻🍗طعم مرغش هم نسبت به بقیه خوشمزه تره👌🏻(البته این ...

ماچ

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

حتما😘💝🍜نودلی که میخری حتما مارک اِلیت باشه👌🏻🍗طعم مرغش هم نسبت به بقیه خوشمزه تره👌🏻(البته این ...

منم اینطوری میپزم

نودل گوشت یا باربیکیو الیت 

سسش هم با پیاز بعد گوشت و قارچ و ذرت و سس فرانسوی و یمقدار هم پنیرپیتزا بخورد سس و اگه داشتم جعفری و برای بالانس و بهشتی شدنش لیمو و در آخر پودر خودش 

ببین خدااااس خدااااااا

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 
ظهر تموم کردم دارم نمونه سوال میزنم😂

دیگع واقعا خوشبحالت 😂

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

سریع تموم میشه راحته موفق باشییی😂❤

مرسی