2777
2789
عنوان

عفونت گوش چجوریه

33 بازدید | 5 پست

۲ یا۳ باریه که گوشام میخاره وقتیم دستمو میبرم بخارنمشون یه لکه های مثل خون ازش میاد بیرون بنظرتون از عفونته یا چی؟؟

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای تورو خدا سهل نگیر برو فوری دکتر

من گوش میانیم عفونت کرد سهل میگرفتم دارو نمیخوردم درست اخرشم جراحی کردم

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من عفونت کرد بعد دارو کامل نمیخوردم ظاهرا خوب شد چندماه بعد به جای ساکشن شست وشو داد دکتر نفهم بدتر شدم 

دیگه یکم سنگین وخارش داشت بیخیال بودم دیگه علائم خاصی نداشتم یهو زد به استخون پشت گوشم ،شنواییم صفر شد سردردای وحشتناک،دیگه جراحی کردم خوب شدم

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞