2777
2789

من چند روزه خونه تکونیمو شروع کردم! یکی از اتاقامو تموم کردم چند روز پیش، امروزم نود درصد حالمو تموم کردم

لباسارو هم که ریختم توی لباسشویی! شام هم حاضری داریم، فعلا سیب زمینی هارو گذاشتم بپزه تا ببینم چه بلایی سرشون بیارم

شماها چکاره بودید امروز؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا ظهر خواب بودیم بعدش ناهار خوردیم خونه رو جمع کردم جارو زدم لباسامونو شستم سرویس و حموم بعدشم با پسرم رفتیم حموم و بعدم یکم ب درسام رسیدم الانم میخام کتلت درست کنم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

از صبح درگیر تشک و متکا و ...بودم 

اخرم چون نتونستم 

پنبه ها رو ...ریختم پارچه گذاشتم یه گوشه 

برم تشک نو بخرم دیگه 

اینا فایده نداره دیگه 

مگه تابستون بشورم تمیز بشن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

پاشدم نیمرو پختم براشوهرم دوباره دراز کشیدم تا الان اگه حوصلم بیاد شاید اتاقو جمع کنم

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

منم دیشب یه مهمونی 20 نفره داشتم خونه ترکیده بود از امروز همه جا دونه دونه مرتب کردم الانم شام چایی آماده کردم و دوش گرفتم   

باید زندگی کرد   گاه با یک گل سرخ  گاه با یک دل تنگ  گاه با سوسوی امیدی کمرنگ  

من صبح یه امتحان دادم

خرید روز مرد انجام دادم اینترنتی

اینستا گردی کردم

دوش گرفتم

ناهار فردا ساندویچ رست بیف اماده کردم

رول دارچینی پختم عسسسسل👌🏻

لازانیا واسه شام تو فره

شوهرم از باشگاه برگرده بخوریم

له ام

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
من انقدر گار کردددددم که نمیتونم بنویسم الانم دوش گرفتم و تو رختخوابم

خونه تکونی داشتی؟

منم میخوام شوهرم بیاد بعد برم دوش بگیرم! باید شامپو بگیره بیاره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دایم در حال خونه تکونی هستم مهر ماه قالیامو شستم امروز مبل و قابلیت رو با شامپو فرش تمیز کردم عید باز باید بشورم لباس حیاط سرویس شستن جارو  گردگیری گلدونا رو تمیز کردم

[QUOTE=367458888]من دایم در حال خونه تکونی هستم مهر ماه قالیامو شستم امروز مبل و قابلیت رو با شامپو فرش تمیز کردم عید ...[/QUOT دیگه هم بچه بردم آوردم از مدرسه. درس کار کردم باهاش حمومش دادم و خودم حموم کردم