2777
2789
عنوان

خانمای خونه دار امروز چکارا کردین توی خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 58 پست
ظرفای شام شستن صبحانه خوردملباس دخترمو انداختم لباسشویی لباسای خودمون ک دیروز شسته بودم جمع کردم پذ ...

خیلی خیلی خسته نباشی

شاید آدم خسته بشه ولی وقتی میبینی خونت تمیزه و هیچ کاره عقب افتاده ای نداری خستگیت درمیره! من الان وقتی میبینم حالو اتاقم تمیزه کیف میکنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خونه تکونییی عید؟😍مبارک باشه ب سلامتی و دلخوشی من امروز همچو کوزت کار کردم تازه از همسرمم پرستاری ک ...

آره عزیزم خونه تکونی عید

خسته نباشی کدبانو! این دو ماه زمانه کوزت شدن خانماست  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تازه فرشها رو دادم قالیشویی ،پرده ها ،روتختی وپتوهارو دادم خشک‌شویی ،دیوارهارو رنگ کردیم و واقعاً ...

امسال خونت بررررق میزنه بخاطر رنگ کردن دیوارا! یعنی بعد از خونه تکونی کیف میکنیاااا  

اره دوسه روزه افسردگی بدی گرفتم فقط میرم زیرپتوگریه میکنم تاشب

الهی عزیزم! اگر مشکلی برات پیش نیومده باشه احتمالا بخاطر هورموناته! منم باهاش درگیرم! نگا نکن اینجا از کارام گفتم وگرنه اکثر روزا بی حالم و نمیتونم کاری انجام بدم! از وقتی هم قرصای هورمونی میخورم بدتر شدم

الهی عزیزم! اگر مشکلی برات پیش نیومده باشه احتمالا بخاطر هورموناته! منم باهاش درگیرم! نگا نکن اینجا ...

هم هورمونام هم اینکه تازه تصادف بدی‌کردم که ماشینم اتیش گرفتو خاکسترشد

عزیزم نمیشه قرص هورمون نخوری؟حداقل وقتی بیحالی زیادازخودت کارنکش

هزاااار ماشاءالله بهت عزیزممنم عاشق آشپزی هستمیعنی اگر وسایلم جور باشه روزی چندتا چیز درست میکنم

عزیزدلمی🫶🏻

خدا بهت قوت بده♥️

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
آره عزیزم خونه تکونی عیدخسته نباشی کدبانو! این دو ماه زمانه کوزت شدن خانماست

کار خوبی کردی عزیزم من انشالله از اخر بهمن شروع میکنم کلی ذوق دارم براش😍

مرسی قشنگم همچنین شما 

اره ولی ب تمیزی بعدش می ارزه🤭😍

هم هورمونام هم اینکه تازه تصادف بدی‌کردم که ماشینم اتیش گرفتو خاکسترشدعزیزم نمیشه قرص هورمون نخوری؟ح ...

من یه مدت به زور پریود میشدم، بعدش یهو افتادم روی لکه بینی که حدود هفت ماه طول کشید، بعدم مشخص شد بخاطر پریود نشدنم ضخامت رحم گرفتم و رحمم دو شاخ شده! مجبورم بخورم عزیزم و گرنه میترسم یه بلایی سر رحمم بیاد! الان یک ساله اقدامم ولی بچه دار نشدم، واقعا میترسم کلا شانس بچه دار شدنو از دست بدم!

میدونم سخته ولی ماشین فدای یه تار موت، مهم اینه که خداروشکر خودت طوریت نشد، ماشین بعدا جبران میشه گلم،اصلا خودتو اذیت نکن! همیشه دعا کن بلاها بخوره به مالتون نه به جونتون!