من از این شکلیا پختم برا نهار همه خوردیم حالا من دوباره ازش خوردم حالت تهوع خفیف دارم
از نظرتون راسته راجب ماکارونی گفتن
هیچ وقت نمیبخشمت پست ترین آدم دنیا امیدوارم انقدر درد بکشی و عذاب تو زندگی که نفست قطع بشه دوباره درد کمرت خم بشه دوباره درد ولی هیچوقت نمیری فقط درد بکشی و عذاب امیدوارم یه دختر ......گیرت بیاد و آنقدر بهت خیانت کنه تا بفهمی با احساسات یه دختر معصوم بازی کردن یعنی چی خدایا حق من نگیری بندت نیستم💔
❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه زیادی در این زمینه دارم 💪😍
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من میترسم درست کنم چون وسواس فکری شدید دارم و بخورم اگرم چیزی نباشه از بس تلقین میکنم کارم میکشه به بیمارستان.الان دو ماهه درست نکردم.امروز پسرم گریه میکرد که ماکارونی میخوام
من میترسم درست کنم چون وسواس فکری شدید دارم و بخورم اگرم چیزی نباشه از بس تلقین میکنم کارم میکشه به ...
منم دخترم تو هومن اوایلش گفت ماکارانی میخوام حالا هیچ وقت نمیخواست ها کلا زیاد دوست نداره منم انقد با ترس خوردم حالت تهوع گرفتم اون خوشحال خوشحال سه تا بشقاب هم خورد حالا بطور معمول یه بشقابم زوری میخوره 🫤🫤
اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید. خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️. آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که میخواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش