2777
2789
عنوان

مگه خدا نگفته موهاتون و بدنتون رو از نامحرم بپوشانید

| مشاهده متن کامل بحث + 2925 بازدید | 162 پست
گفتم شاید اینجا کسی آگاه باشه

کسی هم آگاه باشه بهتره شما از کسی که مطمئن هستید بپرسید

شاید ایتجا کسی هم درست بگه ولی از بین پاسخ های اشتباه چطور میخواید تشخیص بدید کی درست می.ه و آگاهه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبولی نماز و گناه بودن بد حجابی شرایط دارن و یه نفر میتونه هم نماز مقبول داشته باشه و هم گناه بی حجابی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

بزرگوار شما خودتو با حضرت زهرا مقایسه میکنی؟

سوال من از شما اینه اوکی نماز میخونی حجابتو رعایت میکنی

چیزای دیگه چطور؟دروغ دل کسیو نشکستن ذهنتیت منفی راجب کسی نداشتن دعوا نکردن با زبان گناه نکردن یعنی شما تمام چیزایی که خدا گفته مثل حضرت زهرا انجام میدی.؟

و اگر مثل حضرت زهرا تمام و بکوب کاراشونو نکنی شما نماز روزت باطله؟خخ پس یه دروغم بگی نمازت باطله!

ما هیچوقت نمیتونیم مثل اونا پاک باشیم 

حالا یکی دروغ میگه حجابش رعایت میکنه 

یکی دل میشکنه حجابش رعایت میکنه 

یکی حجابش رعایت میکنه و این کارارو نمیکنه 

ما انسانیم و انقدر پاک نیستیم و هرچقدرم خوب باشیم یه خطاهایی داریم

امیدوارم منطقی متوجه شده باشید و قاضی و قضاوت کننده خداست نه بنده خدا خدا بخاد میبخشه و در دین خدا انقدر زور و اجبار وجود نداره 

نمازی که قبول میشه نشونش اینه که میتونه آدمو از گناه حفظ کنه طبق این آیه﴿إِنَّ الصَّلاَةَ تَنْهَی عَ ...

و متاسفانه بدترین و ظالم ترین و حق خور ترین مردمان امروز سرزمین ما، اکثرا اهل نماز و روزه هستن 

من خودم حجاب ندارم ناخونامم یا کاشته یا لاک برای دل خودم نماز میخونم خدا گفته حجاب ولی از کجا معلوم تعریف حجاب چی باشه والا اروپاییا از بعضی مسلمونای ما بهتر لباس میپوشن مهم اینه جلب توجه نکنه یه شلوار بگ گشاد با یه پیرهن و موی بسته بنظرم بهتر از چادریه که یه باد بهش بخوره کامل بره اونور 

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

بزرگوار شما خودتو با حضرت زهرا مقایسه میکنی؟سوال من از شما اینه اوکی نماز میخونی حجابتو رعایت میکنیچ ...

با شما بیشتر از این صحبتی ندارم. چون همون اول کار اومدی تهمت زدی؟ من کی خودمو با خانم حضرت زهرا مقایسه کردم؟ در ضمن از نماز خوندن و نخوندن خودمم صحبتی نکردم.  فقط برام سواله.

من حجاب ندارم

ولی وقتی چله گرفتم دعاخوندم از خدا سرنماز کمک خواستم به امامارو انداختم مشکلاتم حل میشد

چندبار سرنماز از ته دل از خدا امام رضا کمک خواستم برام معجزه شد بارها خواب امامارو دیدم و خوابام ب نیک تعبیر شدن

خدا خیلی مهربونه

استغفرالله اگ مهربون نبود بی توجع ب همه دعاهای من بارها حاجت روام نمیکرد

استغفرالله میگفت چون این حجاب نداره پس نباید دعا یا نمازشو قبول کنم

دوستم حجاب نداره و ناخنهاش کاشت هست ولی نماز و روزه اش سرجاشه خودشم میگه برام مهم نیست بگن قبوله یا ...

من لایک کن تا یه مطلب در جوابت بیارم

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

چرا؟ خوب برام سواله؟ گفتم هر کی خوشش نمیاد نیاد

نمیدونم چی بگم ...واقعا شاید گناه هر کاری جدا باشه ولی کسی که موهاش بازه و ...۹۰درصد این افراد اعتقادی به خواندن نماز و ..ندارن که بخاد قبول باشه یا نه .ولی گناه هر کاری جدا حساب میشه مثال یک فرد دزد هم اگه کار صالحی انجام بده ازش قبول میشه منتها خیلی از همین کارای بد مثل بی حجابی و ...کلا فرد را از نماز و دعا و نزدیک شدن به خدا باز میدارم چون در اصل فلسفه نماز همینه آن الصلاه تنها عن الفحشا و المنکر ...یعنی نماز واقعی انسان را از فحشا و کارای بد باز میدارد ...پس کسی که نماز واقعی بخونه احتمال ندارن سمت بی حجابی و اعمال بد دیگه بره مگه اینکه نمازش واقعی نباشه یعنی فقط ظاهر نماز خواندن باشه